Doriko 27.08.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Gdyby to był mój pokój to nie było by ani kamienia ani struktury. Za mały pokój na takie rzeczy moim zdaniem. Skoro chcesz szary to pomaluj całość tym kolorem ale nie za ciemnym. Zrezygnowałabym też z meblościanki. Z tego co widzę to nie jest ci specjalnie potrzebna do przechowywania. Te same pieniądze zainwestowałabym w stolik pod telewizor np na cała długość ściany a nad nią wiszący telewizor, będzie lżej to wyglądało, meblościanka, szczególnie w kolorze ciemnego drewna przytłoczy i zdominuje pomieszczenie. Jak już koniecznie chcesz jakieś ozdobniki (ja bym z nich zrezygnowała zupełnie) to wybrałabym strukturę w kolorze reszty ścian. Położyłabym ją na jedną ścianę przy stole (ale kolor jak najbardziej zbliżony do reszty ścian albo ton jaśniejszy lub ciemniejszy). Ewentualnie tekstura na ścianie z telewizorem i to tylko wtedy gdy zrezygnujesz z meblościanki. Z meblościanką kładzenie struktury myślę że jest zupełnie bez sensu i tak większość zasłonią meble i telewizor. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 20.01.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Witam Was ponownie. U mnie zaszło troche zmian i chcialabym Was moi drodzy zapytac co sadzicie o moich pomyslach na kolejne zmiany. Przedpokoj wyglada obecnie tak: Na scianie za drzwiami wystaje kabel fota ponizej - chcialabym tam umiescic foto gitary (pasja meza) w sporej ramie 100/70, podswietlony delikatnie ledami Ponizej czesc salonu. Przepraszam za burdello ale to muzyczne zabawki meza i mam zakaz ruszania a no i cora miala urodziny stad balony Ale do rzeczy. Na ta sciane chcialabym dac ponizsza tapete Reszta w nastepnym poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 20.01.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Mebloscianka do wymiany. Chcialabym sprawic sobie taka: Tylko nie wpolysku i zamiast czerni jakis czarnobraz lub baaardzo ciemny glebki braz aby pasowalo do reszty mebli Reszta salnu z aneksem Na scianie z zegarem, tej przy ktorej stoi stol chcialabym tez ta tapete w paski. Niestety sciana tam jest tak strasznie krzywa ze nie mam innego pomyslu na ukrycie tych ustrojstw. Aaaa i poduchy do wymiany na jasne bezowe Co myslicie? Przepraszam za jakosc zdjc ae mam do dyspozycji tylko telefon ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 20.01.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 aaaa i zapomniałam dodać ze zamowilam tez taki dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 23.01.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Na prawde nikt nie pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.01.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 jak dasz tapetę w paski na ścianie z zegarem to musisz zmienić zasłony w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 23.01.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 elfir - mam zamiar zamontowac jednolite biale rolety rzymskie, do tego ewentualnie jakies lekkie zaslony moze krem albo ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 25.01.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 heh chyba nikttu juz nie zaglada.... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 25.01.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Jak dasz poduchy jasnobeżowe to nie będzie troszkę za mdło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 25.01.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 A w przedpokoju coś mi nie leży ta szafka i wieszak, a reszta wygląda ok wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 25.01.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Wieszak jest tymczasowy (mam nadzieje). Chcialabym tam cos bialego, moze jakas lawka. Aczkolwiek potrzebuje wieszaka kombo z miejscem na schowanie butow. Poduchy kupilam nowe. 4 sztuki, 2 biale i 2 jasnobezowe. Wydaje mi sie ze ozywily ten ciemny naroznik. Chcialabym dodac jeszcze 2 jasnoszare. Co do mebloscianki to myslalam jeszcze oszafkach BESTA z Ikei w takim ukladzie na tle tapety w pasy. nie wiem tylko czy to nie bedzie za duzo na tej scianie: Myslalam tez zeby w takim ukladzie dac na scianie z mebloscianka tapete imitacje kamienia. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Arta 31.01.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Postawiłabym na coś takiego: http://www.urzadzamy.pl/praktyczne-porady/odpowiedz/16212,jak-poszerzyc-salon Pokaż zdjęcie z poduchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 01.02.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) kurcze, caly czas mysle nad tymi pasami. chcialabym nieco rozjasnic salon i nie wiem czy nie bedzie za mdlo z kolenym bezem. astanawiam sie czy nie postawic na biel na tej scianie jednak. Foto z poduchami (cora sie zaplatala ) i dywanem Edytowane 1 Lutego 2015 przez susinka1 poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.02.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 córcia przesłodka:pCo do kolru poduch - prawdopodobnie ładne, ale jakość zdjęć zrównuje wszystkie kolorya tapety w cegiełki czy inne kamienne imitacje zdecydowanie - nigdzie:no: - nie dawaj.Tapeta w paski sliczna.... ale... jesli mówisz, że ściany sa krzywe, to przy tego rodzaju wzorze, bedzie to jeszcze bardziej widać.Ta nowa meblościanka może już nadac charakteru.Rolety w oknach białe - ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 01.02.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ta sciana z mebloscianka akurat jest prosta. Boje sie ze ta tapea w pasy i bezowa mebloscianka ( w taki samym kolorze jest aneks kuchenny) bedzie sprawiac mdle wrazenie no i sie zleje kolorystycznie. I albo sciana albo mebloscianka znikna. Na pewno chcialabym ta sciane ozywic i rozjasnic. Zrobilam sobie jeszcze taka wizualizacje kolorystyczna mebloscianki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susinka1 02.02.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 dodaje zdjecia lepszej jakosci. Poduchy i dywan sporo zmieily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoska.jedynak 02.02.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 O, teraz jest super! Wygląda to bardzo stylowo. Jasne poduszki fajnie przełamują czerń kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama_ 04.02.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Mam pewien problem - kupuję w końcu stół z krzesłami, ale niestety mój blokowy salon ok.12 m2 nie chce zwiększyć swojej płaszczyzny. Jakbym nie kręciła meblami, to i tak na coś zawsze zabraknie miejsca, a wcisnąć muszę sporo - komplet wypoczynkowy (kanapa 2,30 plus fotel i pufa), biurko z PC, regały z książkami, no i stół z krzesłami. Idealnie byłoby, gdyby udało się wcisnąć jeszcze komodę. Utworzyłam taką oto niezborną wizualkę, może ktoś dostrzeże rozwiązania dla mnie niewidoczne. Od razu zastrzeżenia - meble wizualkowe są przypadkowe, jedynie zgadzają się wymiary. Okno balkonowe jest na krótszej ścianie naprzeciw drzwi, blisko biurka (usunęłam z wizualki, żeby było czytelniej), a tuż obok niego (za stołem z krzesłami) znajduje się kaloryfer. Drzwi do pokoju otwierają się odwrotnie niż to zaznaczone (nie dało się tego zmienić za chiny) Doradźcie, proszę, czy taki układ jest okej, czy może da się wymyślić coś sensowniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.02.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 To nie jest salon, to jest mały pokój wielofunkcyjny z wielką ilościa mebli... Do biurka - jedno z krzeseł od stołu.Stół kwadratowy.Stolik sprzed sofy - out. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama_ 05.02.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ech, wiem, że jest to klitka, ale próbuję działać z tym, co mam. Myślałam, żeby zamiast komody stojącej powiesić nad kanapą szafki z Ikea Besta białe, co dałoby trochę oddechu ścianie przeciwnej, ale stworzy meblościankę w połączeniu z regałami. Mam jeszcze jedną wizualkę ze stołem zaraz przy wejściu, która bardziej przemawia do męża: Ja się upieram, że tak chyba będzie lepiej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts