agatka_1308 05.02.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Chciałabym coś zmienić w swoim gabinecie. Co sądzicie o wykorzystaniu drewnianych palet? Czy nic się z nimi nie będzie działo? Jak je odpowiednio przygotować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.02.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 zrobienie mebli z palet wcale nie jest takie łatwe, bo z reguły wymagają inwestycji w narzędzia - np. szlifierkę. Chyba, że masz dużo czasu szlifować sobie papierem na klocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka_1308 11.02.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Rozumiem. Zatem może macie jakieś pomysły, żeby coś zmienić, ale bez dużego nakładu finansowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 żeby coś "zmieniać" trzeba znać stan wyjściowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marciakM 18.03.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 mi sie bardzo podoba cegła na scianie i kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam_Krakowiak 22.03.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Mi się bardzo podobają ostatnio drewniane dodatki we wnętrzach, to pozwala stworzyć przytulne aranżacje, widziałem ostatnio we wnętrzach motyw pufy drewnianej. Nietypowy akcent, który nadaje wnętrzu intrygujący charakter. Doskonale sprawdzi się z odcieniami brązów na ścianie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts