Flawia 15.04.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Czy ktoś z Was użytkuje miskę WC bez kołnierza wewnętrznego? Widziałam dzisiaj kilka i wydaje się to fajnym rozwiązaniem, ale chyba takie miski są mało popularne, bo nie znalazłam żadnej opinii na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 16.04.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Może jednak miał ktoś styczność z takimi miskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszEwa 08.05.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Podbijam. też jestem ciekawa jak to się sprawuje w porównaniu do standardowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 21.05.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 I ja podbijam, bo może ktoś używał i podzieli się opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 21.05.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Tego rodzaju kibelki to chyba raczej nowości. Firmy zaczynają je powoli wprowadzać. Ja mam kupione, ale jeszcze nie zamontowaliśmy. Leżą i czekają na wykończenie łazienek. Jedna jest z Flamini , druga z Catalano, na bank będa łatwiejsze do utrzymania w czystości, co do użytkowania, wypowiem się po montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 28.05.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 UP jak tam wrażenia? u mnie też czas wyborów i jest to jakaś opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 29.05.2015 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Ja się w końcu zdecydowałam na taką miskę i jestem zadowolona , spłukuje się tak samo, jak zwykła, ale nie zbierają się różne syfy, łatwo się myje. Mam Laufen Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 08.05.2022 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Podłączę się pod temat - minęło sporo latek od ostatniego wpisu. Jak sytuacja na dzień dzisiejszy z miskami bezkołnierzowymi? Teraz są chyba już znacznie bardziej popularne. Co możecie napisać o użytkowaniu po latach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radziula 09.05.2022 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Miałem miskę rimfree od Koło i mogę powiedzieć, że rewelacja. O wiele łatwiej było ja utrzymać w czystości. Teraz na pewno kupię taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vei10370 09.05.2022 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2022 Tego typu deski widać często na filmach jak pokazują łazienkę w szkole w USA. Podobno chodzi o to, że tam mają takie rytuały "cwelenia" nowych uczniów (coś jak fala w wojsku) i dzięki temu, że deska nie jest zamknięta to nie można nią udusić przy założeniu na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts