Taj 19.04.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Witajcie, wynajmuję mieszkanie, łazienka jest ciemna, zainstalowana lampa pozwala tylko na wkręcenie słabej żarówki? Macie jakiś tani skuteczny sposób na oświetlenie łazienki? Może jakieś LEDy po przecenie są u kogoś w ofercie? Albo inne rozwiązanie, np. "łazienkowo-wolno-stojące" lampki? Zaproponujcie coś? Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Taj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.04.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 wkręć LED o dużej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 22.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 a czemu lampa pozwala na wkręcenie słabej żarówki?chyba żarówki tradycyjnej bo energooszczędna juz spokojnie mocniejsza mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mathias88 23.04.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Proponuję wolno-stojącą lampę stojącą Edison The Petit marki Fatboy. Nie dość, że posiada IP55 i jest Ledowa, idealne do wilgotnych pomieszczeń, to w dodatku jest śliczna i daje nastrojowe światło, które doda i światła i klimatu do małej łazienki. Jeszcze jeden plus : lampa jest mobilna, posiada akomulator i wystarczy ją naładować lub po prostu pozostawić podłączoną do kontaktu. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez joliska za kolejny link - ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 23.04.2014 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) 1). Mathias lampa Edison The Petit marki Fatboy jest bardzo ciekawym rozwiązaniem jednak za drogim.Byłbym wdzięczny za propozycje do 100zł. 2). LED o dużej mocy? OK. Zna ktoś skelp w którym byłyby takie lampy trochę tańsze niż u konkurencji. 3). Mógłby ktoś wytłumaczyć prosto co muszę mieć żeby zainstalowac taśmę LED nad lustrem w łazience?Z tego co wyczytałem to potrzebna jest:- taśma LED, IP np. 65 http://www.ledbel.pl/pl/p/Tasma-LED-5050-150-led5m-b.-ciepla-IP63/119-osłonka np http://www.ledbel.pl/micro_k_klus.html I jaki wybrać zasilacz pod tę taśmę? Ile amperów?Czy potrzebuje czegoś jeszcze złączki czy coś do przewodów od prądu? i co dalej? Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Taj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taj 23.04.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 a czemu lampa pozwala na wkręcenie słabej żarówki? chyba żarówki tradycyjnej bo energooszczędna juz spokojnie mocniejsza mozna Racja, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 LED dużej mocy - chodziło mi o żarówkę LED. Po prostu trzeba dobrac odpowiednik np. żarówki 60-100 W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrWanat 30.06.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Sam miałem do niedawna taki sam problem, ponieważ używałem zwykłych żarówek, które bardzo słabo oświetlały łazienkę. Wymieniłem wszystkie trzy żarówki na żarówki LED Osram. Także w Twoim przypadku to również powinno pomóc, możesz też zainstalować małe diody LED wzdłuż lustra, wtedy byłoby dużo jaśniej. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez joliska Za kolejny ukryty link dostaniesz wiecznego bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts