BFPeter 19.04.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam, Potrzebuje pomocy w aranżacji pokoju o wymiarah 2800x3000 wysokość 2450. W załączniku przesyłam rysunek poglądowy. Lubie ciepłe harmonijne i jasne wnętrza skontrastowane ciemnymi meblami. Ze względu na małą powierzchnie pokoju oraz lokację (pokój w bloku na 1 piętrze tuż od strony lasu, co sprawia, że jest z natury zaciemniony) chciałbym, żeby był bardziej przejrzysty i oświetlony. W tym momencie jest przytłoczony meblościanką umieszczoną na ścianie nr 2. Zrobiłem sobie półkę rtv z europalet o wymiarach 1200x400i pomalowałem ją bejcą marki colours w kolorze orzecha rustykalnego. Na podłodze znajdują się panele w tym stylu ( http://www.komfort.pl/panele-podlogowe/dab-klepka-324405 ) Prosiłbym o jakieś ciekawe propozycje, aranżację, wizualizacje, cokolwiek co pomoże mi podjąć decyzję Z góry dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 poproś architekta wnętrz Wysil się sam i coś zaproponuj, a pomożemy doprecyzować. to ma być pokój dzienny? sypialnia? Co poza szafką RTV tam ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts