krasnoludek1989 20.04.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, mam malutkie mieszkanie, w którym mam trudność z zaaranżowaniem salonu. zaplanowałam sobie wstępnie położenie podstawowych elementów ale prosiłabym o jakąś opinię kogoś doświadczonego w tej branży... Z góry bardzo dziękuję za jakikolwiek odzew http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20717caf9ec07c4b.html Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez krasnoludek1989 zwiększenie obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.kraków 20.04.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam, urządzałam już 2 takie malutkie mieszkanka.... Duże lustra to dobry kierunek! Fajnie wyglądają też w ładnych ramach na ścianie (nie tylko na drzwiach szafy), dobrym pomysłem są też farby odbijające światło (np. dulux światło i przestrzeń) i najjaśniejsze odcienie (nie musi być to biel, jak nie lubisz, ale ona najbardziej optycznie powiększa). Nie rób żadnej ciemniejszej ściany (jak to teraz w modzie- bardzo to zmniejsza) Duże przytłaczające wzory na ścianach, dodatkach (np. na tapetach, firanach, zasłonach ) również "zabronione" . Można zastosować jakieś poziome paski, pasy- salon jest wąski jak autobus, więc tak go ciut poszerzysz. Co do mebli nie pomogę, każde ustawienie w tak małym pomieszczeniu będzie miało jakiś minus. Np. teraz tv nie będzie stał naprzeciwko sofy (co sprawi, że bedziesz mieć skreconą szyję ogladajac tv)...Gdybyś postawiła sofę pod oknem, a tv w miejscu szafy to tv będzie naprzeciwko okna co też nie jest dobre, bo trzeba zasłaniać okno,ale wtedy nie wiem czy szafa Ci sie zmiesci kolo drzwi do kuchni...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMI1719512288 20.04.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Z tym TV to jest tak, że ludzie zazwyczaj oglądają go w "dziwnych" pozycjach Wiec niekoniecznie ze skręconą głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek1989 20.04.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Dziękuję za uwagi Właśnie ciężko mi było ustalić gdzie wypoczynek a gdzie tv bo nie ma w zasadzie dobrego miejsca... Dziękuję za uwagi dotyczące luster i farb na pewno się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.04.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 wypoczynek z widokiem na kuchnię - nie przekonuje mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek1989 22.04.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 to jaką widzisz inna opcję widoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.04.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 zmień sposób wejścia do pokoju - z boku tej wnęki - dodatkowo będziesz miał miejsce na duża szafę. http://images61.fotosik.pl/912/bb9ecd45ec862e64.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek1989 26.04.2014 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Niestety już za późno bo właśnie wykonano mi gładzie i malują na gotowo ale pomysł na przyszłość całkiem niezły, ściany muszą teraz zostać tak jak są dzięki z wszelkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts