fachman19 28.04.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 oj ostrzegam bo ci odpisze a najgorsze że następny wątek kabaretowy powstanie Nie odpisze ,bo nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APZ 28.04.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Dla mnie Jarecki!! A czemu?Ma renomę,nie wciska każdemu wszystkiego [pomijam ze wielokrotnie pisaliśmy na priv,] A ty?z natury każdy wie ze jak ktoś usilnie walczy na FM o PRAWDĘ to kreci jakieś "lody",nie ważne dla mnie czyt to pompiarze ,kotlarze..Mam dom podobnie ocieplony jak twój,i u mnie piec na eko się opłaca.W tym roku mam zamiar jeszcze docieplić sam dach ,lecz jakoś nie mam problemów z ekonomia mojego palenia.Może bym na gaz z sieci się zdecydował ale ..wole kotłownie w kotłowni niż kotłownie w salonie Kotlownia w salonie hehe szczera prawda odnośnie typowych projektów. Nie ma pomieszczenia na kotłownię nie ma piwnicy to palmy w salonie. Wiadra z popiołem przez drzwi balkonowe. Znane z chaup chlopskich piec w centralnym miejscu domu. Gaz kosztuje to palimy dla klimatu 5 x w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 09.05.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Opisuję co wykonuję od 24 lat. Może ktoś zna oszukanego? Jakąś ofiarę? Nie! Tylko problem jest w tym, że nie znamy nikogo zadowolonego kto by cokolwiek napisał o tych zadziwiających rozwiązaniach które mu zrealizowałeś. Jak na 24 lata "tworzenia" domów energooszczędnych, pasywnych, zerooenergetycznych to zadziwiające że nie znalazła się na FM chociaż jedna osoba która opisałaby takie genialne rozwiązania które u nich zastosowałeś. A ponoć robiłeś domy pasywne jeszcze przed niemcami ( wyszło tak w innych wątkach). Czy to oznacza że jeszcze nie znalazłeś klienta na te swoje pomysły i jak na razie sprzedajesz tylko klimy,kable i folie grzewcze, opowiadając klientom o swoich wizjach domów na hektarach styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts