d7d 18.04.2018 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Ciekawe co wybrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 27.11.2018 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 (edytowane) Dla mężczyzny szansę na dobrą pracę dają studia techniczne, na mniej popularnym kierunku niż np. informatyka. Choć uważam, że większe znaczenia mają cechy charakteru i tzw. zaradność życiowa niż wykształcenie, to jednak dobre kierunkowe studia bardzo mogą pomóc. Informatyka tak, praca przynajmniej w cieple Grafika i projektowanie na przykład, inne kierunki więc budownictwo tylko dla pasjonatów Edytowane 27 Listopada 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.11.2018 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Informatyka tak, praca przynajmniej w cieple Grafika i projektowanie na przykład, inne kierunki więc budownictwo tylko dla pasjonatów - to była reklamy prywatnej szkoły ? Czy ban był za negowanie kierunku "budownictwo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekk1 21.12.2018 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Witajcie, otóż mam pytanie jak ze studiami kierunek budownictwo? Jak z pracą trudno znaleźć coś dobrego po tych studiach? Wiadomo też żeby coś się orientować na budowie też trzeba chwile "połopatować" ale co dalej? będzie coś dobrze płatnego? Opinie warunki, przemyślenia, prosiłbym... ja z okolic podkarpacia ale wasz rejon też mnie interesuję. z góry dzięki (4 klasa technikum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.12.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Studia to początek, później sa potrzebne uprawnienia. Czy to daje kasę, samo z siebie nie. Ale masz możliwości i jak nie jesteś leń to coś zarobisz. Powiem tak raczej za siedzenie nikt Ci nie zapałaci, tu trzeba coś zrobić. Ale łopatą akurat po studiach tylko na swojej budowie machałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts