Mama 04.05.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Cześć dziewczyny!! Mieszkamy w Krakowie. Czeka nas właśnie remont mieszkania. Chodzi głównie o odświeżenie zabrudzonych i pękniętych ścian. No i doszliśmy do tematu kolorów ścian w pokoju naszego synka. Zapytany jaki chce mieć pokój dopowiedział stanowczo, że on chce mieć na ścianie.....SAMOLOT... zaczęłam szukać po internecie ludzi, którzy narysowali by mu coś takiego. Niestety, ceny za takie malowidła są meeega wysokie, po prostu nas nie stać. . Napiszcie mi co o tym sądzicie?? Edytowane 4 Maja 2014 przez Mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 04.05.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 No to narysuj mu sama ten samolot i będzie mega tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.05.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Pełno na allegro takich naklejek czy szablonów,które można dostać już od 30zł za takie większe.Może fototapeta np:http://allegro.pl/tapeta-fototapeta-planes-samoloty-z-samolotami-dis-i4136256955.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.05.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 raczej wydaje mi się, że próba zareklamowania własnej twórczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 04.05.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 moja córka sama sobie "pomalowała" pokój do wysokości na jaką dostała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 04.05.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Droga Mamo - bierzesz aparat fotograficzny oraz swoją pociechę we wtorek i udajesz się do alei Jana Pawła II 39 pomiędzy 9-tą a 17-tą. Następnie pytasz dziecko który samolot podoba się i robisz zdjęcie. Dalej to już proste - rzucasz obraz na ścianę, robisz kontur ołówkiem i malujesz wypełnienia. Wersja zaawansowana - przetwarzasz obraz na kontury w jakimś programie graficznym i potem już jak wyżej napisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajkaZG 04.05.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 A fototapety? Też się zastanawiałam kiedyś, ale bardziej nad jakimś widokiem typu morze lub jakieś miasto. Tylko czy nie wygląda to "kiczowato"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myloview 04.06.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (edytowane) :spam: Edytowane 4 Czerwca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bunkowa 14.07.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Cześć dziewczyny!! Mieszkamy w Krakowie. Czeka nas właśnie remont mieszkania. Chodzi głównie o odświeżenie zabrudzonych i pękniętych ścian. No i doszliśmy do tematu kolorów ścian w pokoju naszego synka. Zapytany jaki chce mieć pokój dopowiedział stanowczo, że on chce mieć na ścianie.....SAMOLOT... zaczęłam szukać po internecie ludzi, którzy narysowali by mu coś takiego. Niestety, ceny za takie malowidła są meeega wysokie, po prostu nas nie stać. . Napiszcie mi co o tym sądzicie?? Wybierasz grafikę która się najbardziej podoba małemu/tobie z wuja googla: https://www.google.pl/search?q=samolot+kolorowanka&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6iLEU_XwF_SQ4gSXioCABg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1440&bih=781 Zmieniasz rozmiar na większy (dowolnym programem graficznym np. irfan view), potem za pomocą programu photo scape (prosty, darmowy) funkcja splitter tniesz na dowolną ilość kawałków. Każdy z kawałków drukujesz na zwykłej drukarce. Całość składasz jak puzzle, sklejasz taśmą. Na koniec wycinasz, przykładasz do ściany i odrysowujesz. Trochę zabawy ale tanim kosztem można sobie przenieść dowolny obrazek. Ja tak dzieciakom namalowałam w pokoju dinozaury (składałam z 16 kartek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina90 10.09.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ręcznie namalowany samolot byłby extra. No ale to są koszta kosmiczne;/ Tutaj możesz sobie wybrać odpowiednią fototapetę pictory.pl/obrazy-i-plakaty/szukaj/samolot ; Jeżeli nie chcesz na całą ścianę, to zawsze możesz wybrać sobie odpowiedni rozmiar:) Ewentualnie znajdź jakieś zdjęcie, bądź swoje własne i też Ci zrobią Fototapety to fajna sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.09.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 a np coś takiego? 3,7x2,5m za ok. 150 zł http://wally.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 10.09.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Nie wiem ile lat ma Twoje dziecko i jakimi pieniążkami dysponujesz, ale może jeszcze coś takiego? albo taka - trochę mniejsza i tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faktoman 11.09.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 A próbowałaś może znaleźć jakieś specjalne naklejki na ścianę w kształcie samolotu? Albo może spróbuj kupić model samolotu do powieszenia pod sufitem? Może mały pójdzie na ugodę i zgodzi się na takie rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elanowak 11.09.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 a fototapety są teraz naprawdę ładne, nie to co kiedyś. trzeba tylko poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nancy9 28.10.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Edytowane 29 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wren 31.10.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 W pracy męża, meble dziecęce malowały studentki z plastyka. Może poszukaj na uczelniach? myślę ze cenowo tez nie będzie to aż tak drogo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcjan 02.11.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 3 Listopada 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moje_k 07.11.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Mój synuś wybrał w sklepie tapetę z placem budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziadekTS 27.07.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 fototapeta to chyba dobre rozwiązanie, bo też łatwo można z niej sprzątnąć czy jak się czymś obleje czy porysuje. a jakby co to potem można zmienić. a tez jakbyć potrzebowała żeby ci ktoś narysował to znam osobę bo u mnie malowała taka dziewczyna, ale to nie wiem czy by chciaa tak po polsce jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts