olomajdan 05.05.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witam, mam taki problem mianowicie dom budował mój Ojciec (25 l temu) , który niedawno zmarł teraz ja syn chce wykończyć piętro w domu. niestety zaginą projekt domu i w związku z tym mam pytanie czy może urząd gminy posiada kopie projektów domów swoich mieszkańców?. gdzie szukać takiego projektu? od czego zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yendrek3 05.05.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 normalnie to nadzor budowalny w starostwie zatrzymuje 2 kpie projektu ale to jest reaz a jak bylo 25 lat temu o musisz siedowiedziec w starostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.05.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 nie sadzę by starostwo trzymało projekty dłużej niż 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 08.05.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 To skąd potem biorą się sprawy pt. "dom wybudowano 40 lat temu, a teraz jest prawomocna decyzja o nakazie zamurowania okien, których w oryginalnym projekcie nie było"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.05.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 To skąd potem biorą się sprawy pt. "dom wybudowano 40 lat temu, a teraz jest prawomocna decyzja o nakazie zamurowania okien, których w oryginalnym projekcie nie było"? ze złośliwych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 08.05.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ze złośliwych sąsiadów tudzież totalnego olewania zasad jakim powinny odpowiadać budowle, czyli zrobienia tych okien w ścianie odległej 2 metry od płota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts