mar.sz 09.05.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Drzwi do łazienki otwierają się do środka na przeciwko umywalki, na ścianę po prawej stronie. Nad toaletą jest junkers, dlatego chciałabym postawić ściankę, żeby go trochę zasłonić. Co o tym sądzicie ? Ile ścianka powinna mieć szerokości żeby zasłonić kibelek ? Marzą mi się białe mugaty na ścianach + niebieska farba a na podłodze podłoga czarno-białe karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.05.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Bardzo dziwny układ,przed wc powinno być min 60-80cm ,długość miski wc to 50cm +zabudowa 15-20cm czyli 70cm na wannę zostaje 130-140cm,równie dobrze może być ona w drugą stronę,albo lepiej zrobić prysznic z głębokim brodzikiem.Junkersa można zabudować w szafce i ukryć razem z zabudową geberitu. http://static.pokazywarka.pl/i/2923631/234920/fvgf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar.sz 09.05.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 No tak... nie pomyślałam. Chyba nie mogę całkowicie zabudować junkersa, musi mieć dopływ powietrza, wentylację ... czy nie ? Wanna 146 zdecydowanie za mała. A coś takiego ? Wanna 1.70, miejsce na toaletę 90cm szerokości, przed toaleta też będzie miejsce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.05.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 zdecydowanie lepiej. Możesz zabudowac junkersa szafką która nie ma górnej i dolnej ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts