ryba154 10.05.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 chciałabym ukryć gniazdka w kąciku telewizyjnym, które pierwotnie miały być na ścianie,ale teraz mam koncepcje powieszenia wyzej telewizora,a nie chcialabym,zeby te wszystke gniazda były na wierzchu, istnieje jakis stojak/szafka na spory telewizor najchetniej z gniazdkami z tyłu(w sporej ilości)?jak to u was było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.05.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 mam na ścianie gniazdka na wysokości takiej by zostały zasłonięte wiszącą szafką z otworem na tylnej ściance. Jak tu: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSciASJyHxj0AOvv66J_LoyFv5g6piKjQq907z50kZKt--owULexw Wysokosc wieszania TV nie ma znaczenia, bo przewody od gniazdka do telewizora mozna ukryć np. za panelem ściennym lub płytą k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 11.05.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Chyba standardem jest że teraz każdy montuje listwę maskującą na etapie elektryki.Jeśli takiej nie ma ,można dokupić panel np:http://www.marka.com.pl/sys/prod/370.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 11.05.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 taka wisząca szafka jak u Elfir nie wchodzi w gre,albo może inaczej wolałabym jej uniknąć... kinka to jest listwa maskująca? chodzi mi o ukrycie gniazdek,żeby nie były na wieszchu...z kablami sobie poradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts