Monika42 13.05.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam wszystkim forumowiczów! Przeglądam forum w poszukiwaniu jakiejś informacji na temat projektu DOMU W JANOWCACH Archona http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-janowcach/m51c051269ee2a Jest to dość świeży projekt i niestety nie udało mi się znaleźć nikogo, kto wypowiadał się już na jego temat. Piszę więc tu, z nadzieją, że znajdzie się ktoś, kto być może, tak jak ja z mężem, zastanawia się nad kupnem tego projektu, a może jest już w trakcie budowania? Podzielcie się, proszę, swoimi opiniami na temat tego domku. Co o nim sądzicie? Wprowadzilibyśmy jakieś zmiany? Dziękuję!Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.05.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Na forum niekt jeszcze nie użyl frazy "dom w janowcach"Domek wygląda nieźle na pierwszy rzut oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 13.05.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Dom spory, wizualnie dość atrakcyjny, choć nie do końca podoba mi się ta lukarna-ryzalit. Jak dla mnie mogłaby być szersza, żeby zachować symetrię budynku. Szczegóły in minus:- schody z zabiegiem- narożny zlewozmywak w kuchni- wyjście na taras nieco zastawione stołem- troszkę mały gabinet na parterze- dla mnie największa wada, ale łatwa do skorygowania, to jedna łazienka na poddaszu przypadająca na cztery sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.05.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 a narożny zlewozmywak nie jest łatwy do skorygowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 13.05.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Mega-łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonifacka 08.08.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Witaj Właśnie dzisiaj rano zamówiliśmy ten projekt. Po obejrzeniu miliona innych projektów rzutem na taśmę wygrały "Janowce". Chcemy zacząć jeszcze w tym roku. Dużo zależy od pogody. Jestem ciekawa czy zdecydowaliście się na ten projekt, nigdzie na forach puki co nie widzę osób, które również by go budowały. Pozdrawiam i liczę że nie tylko ja będę budowała wg tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts