Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkim forumowiczów!

Przeglądam forum w poszukiwaniu jakiejś informacji na temat projektu DOMU W JANOWCACH Archona http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-janowcach/m51c051269ee2a

Jest to dość świeży projekt i niestety nie udało mi się znaleźć nikogo, kto wypowiadał się już na jego temat. Piszę więc tu, z nadzieją, że znajdzie się ktoś, kto być może, tak jak ja z mężem, zastanawia się nad kupnem tego projektu, a może jest już w trakcie budowania?

Podzielcie się, proszę, swoimi opiniami na temat tego domku. Co o nim sądzicie? Wprowadzilibyśmy jakieś zmiany?

Dziękuję!

Monika

Dom spory, wizualnie dość atrakcyjny, choć nie do końca podoba mi się ta lukarna-ryzalit. Jak dla mnie mogłaby być szersza, żeby zachować symetrię budynku.

Szczegóły in minus:

- schody z zabiegiem

- narożny zlewozmywak w kuchni

- wyjście na taras nieco zastawione stołem

- troszkę mały gabinet na parterze

- dla mnie największa wada, ale łatwa do skorygowania, to jedna łazienka na poddaszu przypadająca na cztery sypialnie

• 2 months później...

Witaj

Właśnie dzisiaj rano zamówiliśmy ten projekt. Po obejrzeniu miliona innych projektów rzutem na taśmę wygrały "Janowce". Chcemy zacząć jeszcze w tym roku. Dużo zależy od pogody. Jestem ciekawa czy zdecydowaliście się na ten projekt, nigdzie na forach puki co nie widzę osób, które również by go budowały. Pozdrawiam i liczę że nie tylko ja będę budowała wg tego projektu.