basia87 14.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam zaczęliśmy włanie budowę domu. Duzo sie pozmienialo w pierwotnym projekcie.. stad moja prosba- kto pomoże mi wymyśli najepszy uklad pomieszczen na poddaszu.. w zalaczniku dół oraz pomysl mojego architekta na rozmeiszczenie pomieszczen. Wg mnie neistety dala gora jest do przerobienia bo jest bez ladu i skladu. Zalezy mi na jednej duzej sypialni z garderoba, na w miare duzej lazience no i z tego co zostanie pokoiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 założyłaś tematy w złym dziale - w miejscu, gdzie prowadzony jest plebiscyt redakcji miesięcznika Murator. Na przyszłosć, zanim zaczyniesz klikać "nowy temat" po pierwsze sprawdź czy to właściwy dział a po drugie, czy taki temat już nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Duzo sie pozmienialo w pierwotnym projekcie.. stad moja prosba- kto pomoże mi wymyśli najepszy uklad pomieszczen na poddaszu.. w zalaczniku Nie ma załącznika. Zmiany na tym etapie to najczęsciej kosmetyka, a nie poprawa funkcjonalnosci. Dom projektuje się na papierze a nie na placu budowy. Ustawianie murowanych ścian na poddaszu zwykle wymaga przeprojektowania stropu (jesli to strop typu teriva) . Skoro wam projekt nie odpowiadał to po co go kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts