Gość Thezeus 20.05.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam, pytanie jak w tytule , jeśli 'tak', to czy byłaby mozliwość obejrzenia SSO? Po wielu dyskusjach z moją drugą polówka, znów zmiana w wyborze projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.05.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Forum podzielone jest na działy. Trochę własnej pracy z myszka komputerową i znajdziesz wielki dział poświęcony tylko projektom Muratora podzielony na osobne tematy - kazdy poświęcony tylko konkretnemu projektowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal3net 27.01.2019 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Czy ktos moze budowal taki dom?https://m.projekty.muratordom.pl/projekt_nieodzowny-wariant-i,2680,0,0.htm?mirror=yesZastanawia mnie koszt budowy takiego domuTroche chcialbym go wydluzyc i zlikwidowac kotlownie na rzecz pieca gazowego w kuchniI posadowic na plycie fundamentowej bo to latwiejsze i lepiej cieplo chroniCzy moze cos innego na dzialke 17.5 metrow szerokosci?Tylko dom parterowy mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal3net 27.01.2019 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 https://m.projekty.muratordom.pl/projekt_nieodzowny-wariant-i,2680,0,0.htm?mirror=yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.01.2019 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 jakie masz strony świata na działce? bo to jest kluczowe przy wybieraniu projektów.do czego potrzebne jest Tobie wydłużenie tego domu?Możesz sytuować kalenicą prostopadle do drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal3net 27.01.2019 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Dzialka ma 17.5 x 200m od drogi polnocny zachod,tylna czesc poludniowy wschod.Dom chcialbym wydluzyc o 1m zeby miec troche wieksza powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts