mistalova 03.07.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Daj spokoj, jeszce nie slyszalem poprawnie grajacego soundbara. Bas dudniacy, niemrawa srednica i piasek zamiast sopranu. Znacznie lepiej kupic jakis budzetowy zestaw ampli z pelnowymiarowymi kolumnami (sub zbedny) i za 3kpln mamy w miare grajacy sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 04.07.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Obie strony sporu mają rację. Uważam też, że trzeba rozgraniczyć dwie rzeczy. Jeśli kogoś stać na minimum 3kPLN i ma miejsce oraz chce słuchać czasem muzyki to warto wybrać ampli z kolumnami. Ale nie każdy jest melomanem i nie można ot tak skreślać soundbara. Jestem trochę osłuchany ze sprzętem audio i montowałem kiedyś telewizor i soundbar. Po podłączeniu i uruchomieniu stwierdziłem że szału nie ma, nawet nie byłem pewny czy działa poprawnie, do momentu... kiedy wyłączyłem soundbar a telewizor nagle zaczął brzmieć jak słaby telefon komórkowy. Każdemu więc w zależności od potrzeb. Znośny soundbar to wydatek 1kPLN - dla kogoś kto nie potrzebuje cudów ale jakiegoś przyzwoitego minimum dźwięku z telewizora to wyjście optymalne i praktyczne choćby ze względu na bezprzewodowy sub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bings 04.07.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 No dokładnie. Sam subwoofer dużo daje w przypadku soundbara. Dlatego też w większości zestawów (wszystkich?) jest on już w paczce. Gdyby go nie dawali nie byłbym jakimś wielkim fanem tego rodzaju rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 05.07.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Daj spokoj, jeszce nie slyszalem poprawnie grajacego soundbara. Bas dudniacy, niemrawa srednica i piasek zamiast sopranu. Znacznie lepiej kupic jakis budzetowy zestaw ampli z pelnowymiarowymi kolumnami (sub zbedny) i za 3kpln mamy w miare grajacy sprzet. Nie zgodzę się. Oczywiście soundbar nie dorówna dobremu kinu domowemu, ale większości osób w zupełności wystarczy. Przyzwoity soundbar LG z subwooferem to wydatek ciut powyżej tysiąca. Proponujesz zestaw za trzy tysiące. Zgodzę się, że warto kupić to, co proponujesz, ale pod warunkiem, że ktoś chce (może) takie pieniądze wydać. Wielu osobom wystarczy soundbar za kilkaset złotych, który podniesie jakość dźwięku w porównaniu do głośniczków telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwio 16.07.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Polecacie jeszcze jakieś sprawdzone kino domowe? Najlepiej, żeby cena była "względna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 18.07.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Firmy Sony/lg/samsung prezentują solidny poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo_trok 24.07.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Szczerze mówiąc odradzam kupno zestawu 5.1. Dużo lepiej zainwestować w porządny zestaw stereo z wysokiej klasy wzmacniaczem. Głośniki w 5.1 są dużo gorszej jakości i szybciej się rozwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gracjan1 06.08.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Jakiś czas temu tez się zastanawiałem nad kinem domowym znanych firm typu samsung czy lg , pojechałem do kilku sklepów sieciówek oni głównie oferują takie zestawy ceny wahają się od 1k do nawet 4k. Kumpel zaprowadził mnie do salonu muzycznego gdzie inaczej spojrzałem na jakość muzyki możliwość profesjonalnego odsłuchu daje dużo leprze wrażenia niż te ze sklepu (oszołomu) . Ja osobiście nie kupił bym nigdy soundbaru porostu się nie opłaca... Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez gracjan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 27.08.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Soundplate jest dobry jak nie ma się miejsca na kino domowe, tutaj głównie LG ma najlepszy sprzęt. Zajmuje mniej miejsca dodatkowego niż listwa głośnikowa, bo można na nim postawić telewizor. W tej cenie można kupić przyzwoite kino domowe, np LG BH7540T, Sony BDV-E6100 albo Samsung HT-H5550. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 01.09.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Bardzo dobry sprzęt. Gratuluje oka przy wyborze. Jakość i moc w jednym no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktor77 02.06.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 słyszałem że dobry jest ten serwis http://hdtvpolska.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts