errol 26.05.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 (edytowane) Cześć, mam takiego bubla w rogu nad telewizorem w postaci rur do grzejnika i kabli (antena, internet). Mam pytanie, jak je zgrabnie zakryć, jakąś ozdobą albo czymkolwiek innym? Białe korytko nie wchodzi w grę, bo wygląda paskudnie. A kabli do rur nie przymocuję, bo rury się grzeją... Jakieś pomysły? Edytowane 26 Maja 2014 przez errol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.05.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 zabudową z karton-gipsu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 29.05.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Wymień karnisz na taki mocowany do sufitu, na całą szerokość ściany z oknem, i zakryj rury i kable zasłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
errol 29.05.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Ok, dzięki za odpowiedzi. Przemyślę temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFryga 30.05.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Kurcze trochę ciężko, jak bym to puścił górą i przy oknie, ja u siebie w domu wszystko chowałem maskowałam jak się dało albo puszczałęm pod listwami podłogowymi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts