gasiorek1 01.06.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Niedawno przejęliśmy mieszkania od developera i założyliśmy wspólnotę. Szukamy dobrej firmy sprzątającej, bo developer nam nikogo nie polecił. [usunięto reklamę] Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Najlepiej zapłacić komuś z bloku by sprzątał, albo komuś z najbliższej okolicy.Wielkie firmy zatrudniajace wielu pracowników we wspólnotach, którymi ja administrowałam jakiś czas, nie sprawdzały się najlepiej. Cięzko było wyegzekwować np. pilnowanie wymiany przepalonych żarówek, bo ekipa pracowąła w dzień i nie sprawdzała czy lampy sie palą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melaga 30.06.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja tez uważam, że najlepiej zapłacić komuś z bloku bo przynajmniej solidniej- warto wywiesic ogłoszenie to bardziej sie sprawdza niż firmy. wiem z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts