nika1719512173 01.06.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Niestety jeszcze nie potrafię zakładać nowych wątków:sick: ale mam nadzieję że nie będziecie mieli nic przeciwko jeśli wykorzystam ten wątek:rolleyes: Liczę na wasze opinie i propozycje. To projekt mojego domku. Obecnie mamy ściany otynkowane i tak czekają... Dodam że zrezygnowaliśmy z kominka. Na tej ścianie będzie jakaś komoda i może ze 2 półeczki. ta długa ściana (w salonie) gdzie jest wypoczynek myśle umalować na szary freshwater stone, http://www.digipaper.fi/paints2/120256/ chciałabym sofe szara i jakies 2 pufy w kolorze moze fioletowym. do tego poduszki jakies fioletowe. Tak sobie mieszam w głowie:no: Tv bedzie podwieszany, a najlepiej za tv zrobiłabym biała cegłe... A reszte nie mam pojecia:sick: Co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.06.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Naprawde nie umiesz na forum utworzyć nowego wątku? Przecież jest u góry listy tematów w danym dziale wielki czerwony przycisk "NAPISZ NOWY TEMAT".Przenoszę do własciwego działu (PROJEKTOWANIE WNĘTRZ) - jak chcesz zmienić nazwę swojego tematu to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.06.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Co wy na to??? http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4rjmD12knh5UucxM0QmfWOzO1HUx7WMtcLBhazPxGoxNv6GTp http://atoato.pl/wp-content/uploads/2013/02/salon2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroka 03.06.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Piękne wnętrza i tak naprawdę ciężko doradzic coś komuś bo każdy ma inny gust. mogę tylko podpowiedzieć gdzie ja szukałam inspiracji na aranzację. Mąż ma pracę raczej komuterową i domową więc urządzaliśmy taki pokój i mój pomysł pochodził stąd: http://www.domzpomyslem.pl/pomysly-i-porady/jak-urzadzic-pokoj-do-pracy,ik9.html teraz weszłam i są tam pomysły na całe mieszkanie praktycznie ale jeśli nie tam wpisz poprpstu w google urzadzenie pokoju i jak się wyszuka wejdź w zakładkę grafika, wyskoczy Ci tysiące pomysłów, które podpasujesz sobie pod swoje rozmieszczenie pomieszczeń,i nic tylko wybierac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 03.06.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Czy jesteś już na 100% zdecydowana na takie ustawienie mebli? A może TV w miejsce kominka, albo na tą ścianę, gdzie teraz duża kanapa? Kolory - kwestia gustu. Weź pod uwagę, że na tle białej ściany telewizor będzie się mocno odcinał i przyciągał wzrok nawet wyłączony. Może właśnie dla telewizora lepszym tłem będzie wyrazista szarość? A szary jest w modzie, znajdziesz w internecie sporo inspiracji. Moim zdaniem jeżeli ściana dość mocno szara, to sofa będzie lepsza taka, jak na drugim zdjęciu od Elfir, jaśniutka. A masz już pomysł na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika1719512173 05.06.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dzięki za komentarze:D Ustawienie mebli musi takie zostać. Natomiast mogę kombinować z kolorami. Podłogę mam w kolorze drewna. Napewno chcę szarą sofę bądź narożnik i jakiś biały stolik kawowy. Ogólnie inspirowałam się tym zdjęciem z dekoratorni: Myślę, żeby dać taki delikatny fioletowy za kanapą i mocno fioletowe poduchy:D Co wy na to? A szary kolor mogę dać na ścianę, gdzie jest duże okno albo tam, gdzie "kominek".... ??? Ach... kobieta zmienną jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika1719512173 05.06.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A to następne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts