agn123 05.06.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Mój ojciec w roku 1965 założył książeczkę mieszkaniową. Książeczka ta posiadała pełen wkład na mieszkanie własnościowe M3. Niestety książeczka uległa zgubieniu. Tata zastrzegł książeczkę. Po wydaniu mu "duplikatu" zostaliśmy bardzo niemiło zaskoczeni gdyż na "duplikacie" tym nie było historii wpłat na stare pieniądze jedynie saldo na nowe PLN wynoszące 10 zł. Czy w taki sposób ów "duplikat" wyglądać powinien? Nie mogę uwierzyć, iż z pełnego wkładu na mieszkanie własnościowe M3 zrobiła się kwota 10 PLN. Proszę o pomoc, radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 jak miał uzbierane 10 000 zł to mogło pod denominacji być 10 zl.Z tym, ze Państwo przyznało sie do błędu i uwzględniało nieco wyższe kwoty niż wynikajace z wpisu w ksiażeczce podczas wykupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danm 15.06.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 To możliwe, z tym, że jeśli teraz jest kwota 10 zł, to musiał mieć 100 000 starych złotych - dawne 10 000 zł to teraz złotówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 15.06.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ja miałem dwie książeczki jedną założona przez moją mamę, drugą przez ciotkę. Obie książeczki posiadały pełen wkład własny na mieszkanie. W zeszłym roku zlikwidowałem obie. ku mojemu zdziwieniu za te pieniądze nie starczyło by nawet na 1 metr mieszkania trochę to żałosne ale prawdziwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts