ekmir 07.06.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Planuję na jednej ścianie w salonie i na jednej w jadalni kamień dekoracyjny np. Incana Vermont beż. Grubość płytki waha się miedzy 2-5 cm.Na ścianach tych mam też zaplanowane gniazda elektryczne i kinkiety.Z tego względu nurtuje mnie czy to się da poprawnie wykonać ? Czy przy takich nierównościach będzie to dobrze wyglądało ?Czy może jest na to jakiś sposób (może wyrównanie, przycięcie kamienia w tych miejscach gdzie maja być elementy elektryczno - ośwoietleniowe) ? Edytowane 7 Czerwca 2014 przez ekmir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 12.06.2014 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Nikt z forumowiczów nie ma takiej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.06.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 oglądałam sobie zdjęcia ze Stegu - gniazdka nie są na plytkach, tylko sa obudowane płytkami doodkoła, czyli jakby zagłębione. http://dekoratorniatv.pl/dekokino/subfotki/stegu/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 14.06.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 tutaj na pewno gniazdka były na kamieniu kładzione Z kinkietami jest zapewne podobnie, kwestia modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 15.06.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 A co to za kamień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 16.06.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 A co to za kamień ? dokładnie nie znam nazwy, ale z Leroy, więc zapewne jakaś imitacja. W każdym bądź razie można tam zrobić wszystko z wierceniem, kuciem, przycinaniem Gniazdka na pewno nawierzchniowo montowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts