koAlicja 07.06.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam serdecznie. Bardzo chętnie skorzystam z Waszej pomocy. Problemem jest powiększenie małej wąskiej kuchni, na przeszkodzie stoją drzwi balkonowe z jednej str a z drugiej pion instalacyjny budynku.. Pod uwagę biorę pomniejszenie łazienki, w której ma się znajdować kabina prysznicowa toaleta, umywalka. Nie zmienia to faktu, że kuchnia i tak zostanie przedzielona przez pion instalacyjny. Co utrudnia mi całą jej aranżację, dodatkowo nigdzie nie mogę znaleźć miejsca na stół z krzesłami poza 2gim końcem pomieszczenia z dala od kuchni.. Dla mnie to ciężka sprawa do rozwiązania, tak więc dziękuję z góry za ewentualną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 a jaka jest szerokosć kuchni? 135 cm? Na górze pokój jest przechodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koAlicja 07.06.2014 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Szerokość kuchni = 1,60. Tak jest przechodni pokój, ale to ściany możliwe do przearanżowania wszystko karton gips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts