tobias 08.06.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Jestem tu od niedawna no od dzisiaj . Postanowilem podzielic sie swoimi planami i realizacja mojego marzenia . Dom ale z pieknym ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobias 08.06.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nawet mi wszystko szybko poszlo. Znalezienie projektu Wiston GL934A.. Parterowy ale dosc duzy. Zrezygnowalem z garazu poniewaz pomyslalem po co bede robil pomieszczenie dla samochodow. Ijak znam zycie nie bedzie mi sie chcialo wjezdzac do garazu. Ktos powie ale do cieplego autka w zimie .zakupy prosto do domu. Nie przekonuje mnie to . Wole miec wiecej powierzchni na np. miejsce na garderobe pokoj lub pokoj na trzymanie wszystkich dokumentow i miejsce na komputer. Moze mam jakies inne wymagania ale buduje dom dla siebie a nie na pokaz. Moja dzialka jest 1,30 ha dlatego tez inne wymagania sobie stawiam. Moim priorytetem jest miec piekny i duzy ogrod,piekne patio, ziemianke . dokumenty zlozone do urzedu teraz czekam na pozwolenie i ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.06.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 może przesieś temat do działu dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia. 30.07.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 No i jak idzie? Powiem Ci z doświadczenia, że z tych marzeń wychodzi może 50%... Więc warto marzyć dużo na wyrost, wtedy lepszy efekt końcowy będzie Dla nas największą porażką okazały się okna. Miały być dokładnie takie, jak na pierwszym zdjęciu, ale dach pochłonął tyle funduszy, że zabrakło na ekstrawagancję i wyszło jak wyszło. Plastikowo. Zdjęcia nie wrzucę, bo żal. Trzymam kciuki za Twoje marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parambuk 22.12.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Piękny ogród w cichym miejscu. Najlepiej za miastem - jeśli to możliwe. Wtedy jest szansa na cały zwierzyniec pod oknami. Może nie każdemu odpowiadają myszy i krety ale jak po ogrodzie chodzą bażanty to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts