Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spelnic marzenia dom ale z pieknym ogrodem

Recommended Posts

Nawet mi wszystko szybko poszlo. Znalezienie projektu Wiston GL934A.. Parterowy ale dosc duzy. Zrezygnowalem z garazu poniewaz pomyslalem po co bede robil pomieszczenie dla samochodow. Ijak znam zycie nie bedzie mi sie chcialo wjezdzac do garazu. Ktos powie ale do cieplego autka w zimie .zakupy prosto do domu. Nie przekonuje mnie to . Wole miec wiecej powierzchni na np. miejsce na garderobe pokoj lub pokoj na trzymanie wszystkich dokumentow i miejsce na komputer. Moze mam jakies inne wymagania ale buduje dom dla siebie a nie na pokaz. Moja dzialka jest 1,30 ha dlatego tez inne wymagania sobie stawiam. Moim priorytetem jest miec piekny i duzy ogrod,piekne patio, ziemianke . dokumenty zlozone do urzedu teraz czekam na pozwolenie i ruszam

• 1 month później...
No i jak idzie? Powiem Ci z doświadczenia, że z tych marzeń wychodzi może 50%... Więc warto marzyć dużo na wyrost, wtedy lepszy efekt końcowy będzie ;) Dla nas największą porażką okazały się okna. Miały być dokładnie takie, jak na pierwszym zdjęciu, ale dach pochłonął tyle funduszy, że zabrakło na ekstrawagancję i wyszło jak wyszło. Plastikowo. Zdjęcia nie wrzucę, bo żal. Trzymam kciuki za Twoje marzenia.

• 4 months później...