saletrapotasowa 25.06.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Duże koszta, nie pomogę jeśli chodzi o to które rozwiązania są najlepsze, bo znajomy mi to ogarnął, ale wszystkie materiały kupowałem sam, przynajmniej ekipa nie mogła się wykręcać że czaegoś im brakuje poza tym znalazłem fajny program partnerski [za reklamę dziękujemy-moderacja] Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiabuilder 25.06.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jest dobrze Znalazłam bardzo fajną ekipę (poleconą przez rodzinę), godną zaufania i bardzo dokładną. Generalnie będą to najprawdopodobniej tylko 4 osoby i remont potrwa dłużej niżbym chciała, ale jednak liczy się bardziej dla mnie uczciwość i pewnośc wykonania. Poza tym chyba mieliście racje co to ekip wieloosobowych w których dwóch miesza a jeden pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 27.06.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Pamiętaj o kolejności poszczególnych prac, żeby wyeliminować ryzyko późniejszego uszkodzenia już zakończonej sprawy. Pilnuj przerw technologicznych, zebyś nie miała dodatkowych wydatków. Masz czas to szukaj promocji i dobrych materiałów, a zaoszczędzisz kilka tysięcy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 27.06.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Remont najprościej wycenić korzystając z darmowych Kalkulatorów Budowlanych. Zapraszamy do skorzystania z naszej aplikacji, jest darmowa, bardzo prosta w obsłudze i umożliwia osobną wycenę każdego pomieszczenia http://kalkulatorybudowlane.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiabuilder 29.06.2014 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dzięki End_riu! Szukam i działam O przerwach technologicznych już zostałam uświadomiona przez Pana Budowlańca, więc myślę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts