Wolski 15.06.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam. Planuje rodzinnie budować dom. Czyli moimi siłami, ojca, braci, szwagra itd. Moje pytanie: Czy budowa na własną ręke to jakieś utrudnienia formalnościowe czy nie ma to najmniejszego znaczenia jak i kto buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 nie ma znaczenia. Potrzeby jest tylko kierbud.Przecież jest jeden wielki dział dla osób, które budują samodzielnie swoje domy? Dlaczego tam nie zadałeś tego pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolski 15.06.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Dzięki. A przepraszam bo tu taki ogólny temat to tu postanowiłem zadać to pytanie. Jak coś to można usunąć ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna80r 16.06.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Musisz mieć kierownika budowy, na tablicy informacyjnej podajesz - metoda gospodarcza i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
born2july 17.06.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 wystarczy kier budowy, u mnie jeszcze żaden "fachowiec" nie był na budowie, a za niedługo będę szałował strop nad garażem, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts