przemek9242 16.06.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Witam . Potrzebuję ekspertyzy na temat wytrzymałości stropu Kleina w moim domu ponieważ chcę wykonać wylewkę na nim ale mam problem ponieważ nie wiem jak znaleźć odpowiednią osobę do takiej czynności powinienem szukać konstruktora czy architekta ? W google jak wpisuję miejscowośc i konstruktor architekt to nic mi nie znajduje sensownego jak mam wyszukać taką osobę ? A może ktoś jest w gliwic i okolic i może i dać jakieś namiary na taką osobę ??? . Dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 konstruktor wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.06.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 W Gliwicach nie potrafisz znaleźć konstruktora? Zawsze możesz zajść na polibudę, tam na wydziale budownictwa ich w bród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts