replo 17.06.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witam, Chcialbym wynajac szalunki systemowe fundamentowe do zalania scian fundamentowych na 2 rozne domy. Grubosc sciany to w obu przypadkach 24 cm. Pogladowe zdjecia ponizej. Zainteresowanym moge przeslac pliki *.dwg. Lokalizacja to Debe Wielkie (40 km na wschod od Warszawy). Chcialbym wynajac te szalunki we wrzesniu. Prosze o oferty Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeszny 08.01.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nie wiem, czy to tak się zbiera oferty… Ja sobie po prostu wynająłem szalunki od Hunnebecka i nie robiłem przetargu Gdyby coś, to oni na terenie całej Polski obsługują budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griko10 01.02.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 WitamA jaki jest koszt wynajęcia szalunków od Hunnebecka. Ja potrzebuje na około 60 metrów fundamentu czyli 120 m szalunków wysokość 140. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 03.03.2017 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Ja sobie po prostu wynająłem szalunki od Hunnebecka i nie robiłem przetargu Gdyby coś, to oni na terenie całej Polski obsługują budowy. Podobno rozmawiają tylko bezpośrednio z firmami budowlanymi. Dołączam się do pytania poprzednika. Ławy, ściany piwnic, stropy, itp. - trochę tego będzie. Czy to się płaci za każdy dzień? Czy jak to wygląda? Jakie są stawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszekkrk 16.05.2020 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 zapytaj o szalunki w firmie BAUKRANE sp. z o.o. tel: 570 555 581 http://www.baukrane.pl/sklep/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 17.05.2020 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Dzięki, ale w ciągu tych 3 lat znalazłem już dostawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts