Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przy kanapie o szerokości 200 cm nie ma szans na tą wąską sofkę? Sofka zamiast fotela....Sofa na nóżkach, bez funkcji spania taka minimalistyczna i lekka w formie, mała, zgrabna i wygodna (-ale nie wiem czy taka istnieje). A jak nie ona to może fotek ustawić tyłem do okna? Ale fotel taki niewielgachny jakie dominuja w sklepach.

• 1 month później...
Szukam takiej lampy jak na zdjęciu- w tym stylu- nad stół jadalniany w salonie, ale kabel do niej (i włącznik) musi być.Nie mam siły już ryć ścian....za późno.Klosz nie musi być taki loftowy, może być lżejszy, ale żeby nie była sama żarówka. Styl nowoczesny.

lampa.jpg

Edytowane przez Sylw.

Szukam takiej lampy jak na zdjęciu- w tym stylu- nad stół jadalniany w salonie, ale kabel do niej (i włącznik) musi być.Nie mam siły już ryć ścian....za późno.Klosz nie musi być taki loftowy, może być lżejszy, ale żeby nie była sama żarówka. Styl nowoczesny.

Poszukaj na aledrogo, dużo tam tego jest. Wpisz w wyszukiwarce lamp, miedź. Kiedyś szukałam reflektorków miedzianych do samochodu i dużo lamp mi miedzianych oraz żyrandoli pokazywało.

Zdjęcie dobre wstawiłam, ale się nie wysłowiłam dobrze, tzn. źle się rozpisałam.

Lampa coś podobnego do tej na fotografii nad stołem-ale by dawała światło nie tylko punktowo, by była przytulna. Ta mi się podoba: https://shop.ges-bo.com/tolomeo-basculante-parete-wandleuchte.html

Ale cena mi się nie poodba. I zwisa kabel, czyli jest włącznik i kuć ściany nie muszę. Inna sprawa czy to będzie dobrze wyglądać?

chodzi o kinkiet?

Bo ja skupiłam się na tej wiszącej :D

https://powerage.pl/kinkiety-hb/3812-wys24h-kinkiet-lampa-scienna-bibi-duzy-843d-aldex-regulowane-ramiona-na-wysiegniku-z-regulacja-czarnyzloty.html

Firma ma kilka modeli, w tym możliwość dorobienia kabla z wtyczką.

Edytowane przez Elfir

Elfir nawet nawet, tylko szkoda, że żarówka wyłazi za osłonkę. Nie znalazłam foty z kablem zasilającym.Cena spoko.Chciałabym ją umieścić nad stołem, stół prostokątny, dłuższym bokiem ustawiony przy szafie w salonie. A lampa na ścianie gdzie krótszy bok stołu. Jak uważasz, dobry pomysł?Nie chcę przytłoczyć wizualnie pomieszczenia.