atego815 21.06.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Trafiła się okazja zdobycia cegieł rozbiórkowych. Fajne, bo z działowych ścianek. Suche i stosunkowo czyste. Postanowiłem je doczyścić, spaletować...Ale nie mam pojęcia ile się płaci za taką pracę. Macie wiedzę, doświadczenie? Czy jest jakaś obowiązująca cena od sztuki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.06.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 to zajrzyj na Allegro tam mają takich cegieł na pęczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atego815 25.06.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Dziękuję za odp Ale się nie zrozumieliśmy.. JA pytam ile się płaci pracownikowi (najlepiej spod sklepu za czyszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No to inaczej:za ile możesz sprzedać - ile zapłaciłeś za sztuke -twój zysk = to co miałby zarobić pracownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atego815 26.06.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Taaa, ale ja nie jestem handlarzem. Tak jak napisałem. Mam cegłę do oczyszczenia... Na portalach jest po ok 1zł. Ale nadal nie wiem ile się płaci komuś kto mi te cegły oczyści. Ja chcę je zatrzymać sobie. Więc cena czystej cegły nic w sumie mi nie daje. Liczę że ktoś podzieli się wiedzą i napisze np. " ja płaciłem 20gr za oczyszczenie każdej cegły..." (więcej, mniej..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Tutaj raczej wszyscy kupowali już oczyszczoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 26.06.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Usiądź i sam przez godzine na spokojnie oczyść cegieł ile możesz ...potem weź pod uwagę stawkę godzinową obowiązującą w twoim regionie dla pomocnika na budowie , podziel stawkę przez ilość cegieł przez ciebie oczyszczonych w godzinę i wyjdzie ci cena za sztukę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts