Slawko123 06.08.2018 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 a co z tym cytowaniem selektywnym? przecież to tylko wgranie skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.08.2018 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Dziś mogę korzystać z prywatnych wiadomości. Mam nadzieję, że to już na stałe naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 16.08.2018 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) bardzo ciekawa i wiele wnosząca twórczość użytkownika z nad morza https://forum.muratordom.pl/showthread.php?74425-place-zabaw-boiska-tarasy-itp/page3 polecam Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.04.2021 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Temat o porządkowaniu, to chyba dobry... Forum się sypie skandalicznie!W co nie kliknę to MUSZĘ od razu akceptować coś, co mi w okienku wyskakuje.Już zaakceptowałem z 30 razy i trochę mam dość. Trupy z szafy powypadały...Klikam nowe posty i są...Tak z 2012 do 2018 - jako najnowsze! Da się coś z tym zrobić? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 16.04.2021 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Tu nie chodzi o reklamy tylko akceptację poniższego. Ja też dziś od rana (wyskakuje jak fajerwerki) to mam mimo akceptacji, tak jak u adam_mk. Wczoraj nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 16.04.2021 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Czytam sobie wasze pomysły i z wieloma się zgadzam. Ale do tego potrzebny jest nowy silnik dla strony. na tym to nie pójdzie. Ot tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.04.2021 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Wczoraj miałem ten sam problem: co kliknięcie to akceptacja. Do tego w niektórych tematach (np. Uwagi o naszym forum" ostatnia strona z najnowszymi postami nie otwierała się w całości. Dziś w telefonie walka z reklamą będącą niby pod przyciskiem... Dla odmiany - kolejne urządzenie - ze starym Windowsem 7 - działa poprawnie. Tzn. jak chcę czasem kliknąć przyciski będące z boku to muszę zmniejszać okienko, ale to norma.. Przykro mi to mówić - ale forum od strony techniczno-użytkowej prezentuje się słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 16.04.2021 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Do tego w niektórych tematach (np. Uwagi o naszym forum" ostatnia strona z najnowszymi postami nie otwierała się w całości. To miałem jakiś tydzień-dwa temu. Coś się dzieje ze stabilnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariater 16.04.2021 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 To ja z troche innej beczki: na dole kazdej strony jest taki przycisk (?): Bardzo by sie przydal taki sam na gorze, zeby predko zejsc na koniec strony, bez koniecznosci przewijania calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.04.2021 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Dziękujemy za zgłoszenia. Przekazane do informatyków. Za problemy techniczne przepraszamy. Mamy nadzieję, że problemy zostaną usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.04.2021 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Kochana Redakcjo, to nie chodzi o łatanie dziur w oprogramowaniu Forum. Trzeba uporządkować całość, żeby nie było pojawiających się i znikających zdjęć, żeby można było załadować od razu te 5 sztuk (jak kiedyś), a nie męczyć się wstawiając pojedynczo, żeby nie trzeba było zmniejszać każdego do 2MB (inne fora, np. Ogrodowisko nie mają tego problemu), żeby takie cuda jak to dziś zgłaszane (mnie też na firefoxie męczy) się nie pojawiały w ogóle. Długo by wymieniać i założę się, że informatycy naprawią dzisiejszy problem, a w zamian padnie coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.04.2021 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Droga pestka56, nic dodać, nic ująć. Tak, potrzebne są rozwiązania systemowe. Wiemy o tym, pracujemy nad takim rozwiązaniem.Pozdrawiamy przy okazji serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.04.2021 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2021 Mam rozumieć, że TO forum stanie się LEPSZE? Lepsze jest wrogiem dobrego, jak mawiają...Czeka nas "nowy ład"? Dałoby się wrócić do starych, dobrych czasów, kiedy wszystko działało a forumowicze szukali odpowiedzi na stawiane pytania w sprawach budowania, których nie rozumieją?Bo?Bo ostatnio co i raz trafiam na jakiegoś anonimowego "adwersarza", który czuje się "urażony" wystąpieniem jakiejś (dla kumatych) oczywistości.W jego imieniu i bezrefleksyjnie, a co ciekawe - ANONIMOWO, kasowane są posty i rozdzielane bany.Może wróćmy do logiki, sensu, praktyki powszechnej i ocen - dobra czy wątpliwa. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts