Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porządkujemy forum - czekamy na Wasze uwagi

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 years później...

Temat o porządkowaniu, to chyba dobry...

Forum się sypie skandalicznie!

W co nie kliknę to MUSZĘ od razu akceptować coś, co mi w okienku wyskakuje.

Już zaakceptowałem z 30 razy i trochę mam dość.

Trupy z szafy powypadały...

Klikam nowe posty i są...

Tak z 2012 do 2018 - jako najnowsze!

Da się coś z tym zrobić?

Adam M.

Wczoraj miałem ten sam problem: co kliknięcie to akceptacja.

Do tego w niektórych tematach (np. Uwagi o naszym forum" ostatnia strona z najnowszymi postami nie otwierała się w całości.

Dziś w telefonie walka z reklamą będącą niby pod przyciskiem...

Dla odmiany - kolejne urządzenie - ze starym Windowsem 7 - działa poprawnie. Tzn. jak chcę czasem kliknąć przyciski będące z boku to muszę zmniejszać okienko, ale to norma..

Przykro mi to mówić - ale forum od strony techniczno-użytkowej prezentuje się słabo :(

Kochana Redakcjo, to nie chodzi o łatanie dziur w oprogramowaniu Forum. Trzeba uporządkować całość, żeby nie było pojawiających się i znikających zdjęć, żeby można było załadować od razu te 5 sztuk (jak kiedyś), a nie męczyć się wstawiając pojedynczo, żeby nie trzeba było zmniejszać każdego do 2MB (inne fora, np. Ogrodowisko nie mają tego problemu), żeby takie cuda jak to dziś zgłaszane (mnie też na firefoxie męczy) się nie pojawiały w ogóle.

Długo by wymieniać i założę się, że informatycy naprawią dzisiejszy problem, a w zamian padnie coś innego.

Mam rozumieć, że TO forum stanie się LEPSZE?

Lepsze jest wrogiem dobrego, jak mawiają...

Czeka nas "nowy ład"?

Dałoby się wrócić do starych, dobrych czasów, kiedy wszystko działało a forumowicze szukali odpowiedzi na stawiane pytania w sprawach budowania, których nie rozumieją?

Bo?

Bo ostatnio co i raz trafiam na jakiegoś anonimowego "adwersarza", który czuje się "urażony" wystąpieniem jakiejś (dla kumatych) oczywistości.

W jego imieniu i bezrefleksyjnie, a co ciekawe - ANONIMOWO, kasowane są posty i rozdzielane bany.

Może wróćmy do logiki, sensu, praktyki powszechnej i ocen - dobra czy wątpliwa.

Adam M.