wredna555 23.06.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam, posiadam salon z aneksem kuchennym 20m2. Zaprojektowanie kuchni poszła mi dość łatwo. Mam straszny problem z zaprojektowaniem salonu. Nie dość że jest długi i wąski to nic mi nie pasuje. Chciałam wstawić tam narożnik (lub kanapę), szafkę rtv i oczywiście jakiś nieduży stół z 4 krzesłami. Nawet był pomysł na przedzielenie salonu panelem dekoracyjnym ażurowym i od strony wyjscia na taras zrobic jadalnie. Najgorzej że nie chcę go za bardzo zagracić i chciałabym żeby było przestronnie. Największy problem chyba tkwi w dobraniu rogówki albo kanapy (chodzi o wielkość bo nic mi nie pasuje) i postawieniu albo zawieszeniu telewizora 40'' Będę wdzięczna za jakieś wskazówki Poniżej załączam mniej więcej jak ten mój salon wygląda i jakie są jego wymiary Pozdrawiam Milena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 23.06.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Wejście do salonu jest po lewej 230cm.............? Trochę nieczytelny ten schemat.........jaką szerokość ma kuchnia i czy to 540cm to jest z korytarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.06.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Salonik jest mikroskopijny. Wstawianie narożnika go zagraci.Stół przy oknie tarasowym na wysokosci kuchni. Szafka na TV na ściance lodówki, kanapa naprzeciw + fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wredna555 24.06.2014 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Wejście z korytarza jest od razu do salonu, wiec chciałabym to jakoś oddzielić. 540 to dł salonu. A ta wnęka gdzie jest kuchnia ma 140 cm szerokości razem z meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wredna555 24.06.2014 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tutaj dołączyłam schemat mieszkania. Tak jak wygłądał po kupnie. Ta ścianka zostałą skrucona i zabudowana tak żeby weszła tylko lodówka. A ta aranżacja to już była na stronie developera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.06.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 i jako taka jest najbardziej sensowna.Mozesz dać drzwi przesuwne od strony korytarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 24.06.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 ja mam takie szklane drzwi przesuwane i mam na nich DŻUNGLE naklejoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 24.06.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ja bym tak zrobiła.http://images63.fotosik.pl/1106/2899066fc3731c42.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts