Cygnus 28.09.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Jak w temacie, nie ukrywam że cena jest dla mnie również istotnym elementem przy wyborze architekta ale wolę dać więcej i mieć dobry projekt . Dlatego proszę o jakieś namiary z ew. podaniem ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 28.09.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Spróbuj - http://www.wm.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda25 23.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Szukam archtekta za znajomosciami w gminie Kartuzy/Przodkowo. Prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazagi 30.07.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam jako nowy forumowicz. Sluchajcie kupuje dzialke w gminie Kosakowo (pod Gdynia) i szukam jakiegos godnego polecenia architekta w tym regionie. Pozdrowienia i z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.07.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 mazagi, może umieść ten post w grupie forumowej w Klubie Bydujących z Twojego regionu pewnie tam będziesz miał większy odzew architekta w wawie mogłabym Ci polecić ale to trochę za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guzcowaty 23.06.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam wszystkich! Nie wiem, w którym dziale umieścić moje zapytanie, a ten najbardziej pasuje. Planuję budowę domku jednorodzinnego w mieście. Działka bardzo wąska z wydanymi warunkami zabudowy, dlatego nie mogę wybrać projektu z katalogu. Poza tym niewiele jest projektów, które by mnie interesowały np. z podpiwniczeniem. Próbowałem szukać opinii o architektach z trójmiasta i okolic jednak to co udaje się znaleźć(a jest tego niewiele) wygląda jakby sami sobie wystawiali opinie. Spotkania z losowo wybranymi architektami zazwyczaj są wielkim rozczarowaniem. Czy znacie kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.06.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Poprzednie twoje pytanie trafiło do działu ogłoszeń. W Polsce zlecanie projektów indywidualnych to margines budownictwa.popytać możesz jedynie na grupie budujących z twojego rejonu, bo ten dział jest ogólnopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwan89 15.01.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Odświeże temat. Szukam godnego polecenia architekta, najlepiej z okolic trójmiasta. Chodzi o adaptacje domu parterowego ok. 155m2. Zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts