marzennziolko 24.06.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Czy słyszeliście o takiej usłudze? Obiło mi się o uszy, że to możliwe. Chciałabym znaleźć kogoś, kto próbował i coś na ten temat wie. Wiem, że producenci ceramiki wypalają wzory, ale tylko pod duże projekty deweloperskie. A ja myślę o czymś do domu... Dzięki z góry za podpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 24.06.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Poszukaj pod hasłem "druk uv". W tej technologii można drukować bezpośrednio nie tylko na gotowych kaflach, ale na bardzo wielu materiałach nawet do kilku cm grubości. Mam przećwiczone na deskach. Kafle nie na podłogę? Nie wiem jak z trwałością na tak gładkiej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts