Olleo 25.06.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 to fajny srodek do maskowania pekniec w tynku itp., ale jest bardzo sztywny i zbyt mocno klei, aby go stosowac na styku dwoch elementow/materialow. Zrobilem nim (tak mi polecil facet od suchej zabudowy i sam go tez uzyl do styku GK i sciany, co sie okazalo bledem) i przy ruchach/zmianie rozmiarow jednego z elementow peka po prostu tynk obok klejenia - czasem calkiem sporo. Co mozna uzyc w zamian? Cos mocno elastycznego, a przy tym cos, co mozna pokryc farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ja na styku ściany i k-g mam zatopiona siatkę krytą zaprawą szpachlująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 26.06.2014 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ok. ale ja tez potrzebuje wykonczyc styk parapetow, okien, slupow wiezby itd. ze sciana. Siatki sobie nie zatopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 27.06.2014 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 A gdyby tak silikonem w kolorze po malowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 27.06.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 dokładnie silikon może być idealny i zimno nie będzie ciągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 27.06.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 albo farbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANTERIUSZ 27.06.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 cofam, ewidentnie trzeba czegoś nałożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegu 27.06.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Hej.Nie wiem na jakim jesteś etapie, lecz dobrym rozwiązaniem jest tzw. połączenie ślizgowe. Sam stosuję przy przechodzeniu słupów więźby przez gk lub połączenie sufit / ściana.Bardzo dużo na ten temat : poddasze jest nasze - ocieplam poddasze , krótkie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 27.06.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ok, Biegu, ale to dotyczy tylko GK, a u mnie chodzi glownie o nie-GK tematy, czyli polaczenie parapetow ze sciana itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Resoviax 27.06.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 i to jest trudne pytanie, nie doradze Ci silikonu bo Ci nie połączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts