TerryCrow 28.06.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Witam, Czy orientuje się ktoś czy Roca ceramika to ta sama roca od płytek (hiszpania) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Z tego, co pisza na swojej oficjalnej stronie produkują i ceramikę łazienkową i płytki.Ale Roca to koncern, który wykupywał lokalne firmy, a nie jakaś jedna fabryka, gdzie produkuje się wszytsko. To oficjalna stona oddziału od płytek:http://www.rocatile.com/EN/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 29.06.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 To samo logo to ta sama firma. Sam nawet nie wiedziałem. Kiedyś była bardzo duża modna na hiszpańskie płytki łazienkowe, ja posiadam polskie kafelki. Ale wyposażanie właśnie hiszpańskie od Roca. Wiem, że jeszcze mają w portfolio markę Laufen, bardzo droga, ale wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agt 27.10.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Mam u siebie w łazience kabinę prysznicową, zestaw podtynkowy i umywalkę plus baterię z Roca. Postawiłem na wszystko jednej firmy praktycznie, bo po zakupie jednej rzeczy widać, że jakość jest naprawdę wysoka. A ceny atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts