deshi 02.07.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Witam Proszę o pomoc w urządzeniu salonu (z kuchnią mamy taki sam problem o którym napisałem w innym wątku) Niedługo będziemy kłaść elektrykę i chcielibyśmy dobrze wszystko rozplanować mając już ustalone gdzie co będzie stało. Salon ma wymiary 4,80 na 5,80 mniejsze okno to wyjście na taras, większe to nieotwierany fix. Kominek jest zaraz przy holu po prawej stronie. Na zdjęciu poniżej mniej więcej widać jak to wygląda. Czy dałoby się u nas ustawić 2 lub trzy kanapy (fotele?) żeby stały pośrodku i można je było obejść z każdej strony? Połka z Tv byłaby wtedy obok kominka i oczywiście zrezygnowalibyśmy z dużego stołu i krzeseł. Poniżej to co wymyśliłem i co nie za bardzo podoba się mojej drugiej połowie:) Liczę na Waszą pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 http://images65.fotosik.pl/1134/4a666ca3166512b0gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deshi 02.07.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Dzięki Elfir na taką wersję nie wpadliśmy:) A jakieś pomysły na salon bez dużego stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 no to jak w twojej wersji, ale bez stołu, za to z wiekszą liczbą kanap czy foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 02.07.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A czemu nie chcecie stołu,macie obok jadalnię?Układ Elfir jest bardzo dobry,przy tej długości pokoju swobodnie można ustawić stół i kanapy w ten sposób a dużym plusem jest ustawienie kanap na przeciwko kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deshi 03.07.2014 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Trochę nam się marzył salon tylko z kanapami i jakimś większym stolikiem ale po przeanalizowaniu sytuacji i tego że nie mamy osobnej jadalni na chwilę obecną wygrywa właśnie koncepcja Elfir Osobiście mi się bardzo spodobała (to siedzenie blisko kominka:)) i raczej pod taki układ będziemy planować gniazda rtv i elektrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts