bbaarrtteekk09 03.07.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich forumowiczów, Szykuje mi się zakup pierwszego materaca i zapoznawszy się z materiałami stwierdziłem, że najrozsądniejszy cenowo okazuje się wybór kieszonkowo sprężynowego. Chciałbym zaoszczędzić trochę na całym przedsięwzięciu i nie kupować stelaża pod materac. Czy macie może jakieś ciekawe pomysły jak można urządzić samemu stelaż bądź jakąś alternatywę dla stelaża. Za wszelkie propozycje i pomysły z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 dno łóżka w ikea kosztuje 40 złhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/bedroom/24827/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.07.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Palety http://i2.pinger.pl/pgr301/ef7c9d8b000bdd3d50589ffa/%C5%82%C3%B3%C5%BCko+na+paletach.jpg http://bopiszecomysle.blog.pl/files/2013/11/z13332048QLozko-z-palet.jpg http://3.bp.blogspot.com/-MwxH30uEiC0/Uft_IcYErJI/AAAAAAAArfg/8IqmE7ex5O4/s1600/lozko_paleta_Paulauskaite_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbaarrtteekk09 13.07.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Dna łóżka nie położę niestety na podłogę, muszę do tego mieć ramy łóżka. Ale dzięki za propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.07.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Pisałeś tylko o stelażu. napisz po prostu, że szukasz taniego łóżka. I ikea są też tanie łóżka. Możesz tez poszukać używanego na portalach typu gumtree Na przyszłosć wyrażaj się jasno i przejrzyście, bo tu wróżek czytających w myślach nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawiedzma 14.07.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 najprosciej bedzie chyba zrobic z desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbaarrtteekk09 02.08.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Pisałeś tylko o stelażu. napisz po prostu, że szukasz taniego łóżka. I ikea są też tanie łóżka. Możesz tez poszukać używanego na portalach typu gumtree Na przyszłosć wyrażaj się jasno i przejrzyście, bo tu wróżek czytających w myślach nie ma. Nie szukam łóżka. Szukałem czegoś pod materac, co mógłbym umieścić na podłodze jako alternatywa do całego stelażu i dna łóżka. Czegoś takiego jak użytkownik wymienił czyli europalety. Nie moja wina, że nie rozumiesz mojego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.08.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 europalety w sumie wyjdą ci tyle co tanie łóżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek8454 04.08.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Ostatnio w [spam] widziałem promocje, wiec moze tam znajdziesz jakieś tanie łóżko Edytowane 17 Maja 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekll 16.03.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Witam wszystkich forumowiczów, Szykuje mi się zakup pierwszego materaca i zapoznawszy się z materiałami stwierdziłem, że najrozsądniejszy cenowo okazuje się wybór kieszonkowo sprężynowego. Chciałbym zaoszczędzić trochę na całym przedsięwzięciu i nie kupować stelaża pod materac. Czy macie może jakieś ciekawe pomysły jak można urządzić samemu stelaż bądź jakąś alternatywę dla stelaża. Za wszelkie propozycje i pomysły z góry dziękuję Ja tam wolę kupić normalny stelaż, mieć wygodny dostęp do łóżka (mam niewielkie mieszkanie, w łóżku mam naprawdę drugą szafę). Kupiliśmy stelaż normalny, z drewna bukowego na estelaz.pl kosztował około 500 zł do tego dobry materac. Powiem Wam, że kosztowało to wszystko tyle, co proponowano nam za materac kieszonkowy. Ja jednak polecam moje rozwiązanie. Moim zdaniem stelaż to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts