psuja 06.07.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Stoję przed wyborem płytek, malowaniem itp. dołu domu. Mam pytanie do tych którzy mają już to za sobą, czy całość parteru dopasowywali do poszczególnych pomieszczeń.Ogólnie mam w planie zrobić salon, jadalnie, kuchnie i korytarz w jednej tonacji brązu/beżu/szarościach/ ale jak doszłam do łazienki dopadło mnie uczucie, że chce ją biało-fioletową i nie wiem, czy nie będzie wielkiego rezonansu pomiędzy tymi pomieszczeniami. Czy kogoś też tak dopadło? A jak tak, to jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 nie sądzę by to był rezonans. Jedno pomieszczenie typu "wow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psuja 03.08.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Przeniosłam wow do łazienki na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts