Chef Paul 13.07.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Obawiam się, że wielu zachowań ludzkich nie potrafisz interpretować. Korwin jest skuteczny! Mógł godzinami tępej dziopie tłumaczyć gdzie błądzi i byłoby to bez skutku, a jednym gestem sprawił, że na całe lata zapamiętała co zrobiła nie tak. Jakby ją trzasnął tak, żeby posiniała to wtedy byłaby obdukcja, proces, kryminał... TAK się tego jednak nie robi, o czym powinieneś wiedzieć, Choćby z dzieciństwa lub jak masz dzieci... Adam M. ... ciekawym Twego komentarza gdyby tak Twoją żonę klepał po dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.07.2014 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 (edytowane) Ostra jest i szybka, to potem musiałby okłady stosować na twarz. Pistolet masz? (On ma). Wpadnij do niego, daj mu w twarz a potem się postrzelajcie. Chętnie poczytam o tym w jakiej prasie. Ludzie strzelają a Pan Bóg kule nosi... Zaryzykujesz swojego ptaszka? Bo kto po misiową skórę idzie - swoją mu niesie... Masz tyle odwagi? Czy jak ratlerek : głośno, zza płota, z oddali... Lubię Cię (z wypowiedzi), ale czasem galopujesz... Adam M. Edytowane 13 Lipca 2014 przez adam_mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.07.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ostra jest i szybka, to potem musiałby okłady stosować na twarz. Pistolet masz? (On ma). Wpadnij do niego, daj mu w twarz a potem się postrzelajcie. Chętnie poczytam o tym w jakiej prasie. Ludzie strzelają a Pan Bóg kule nosi... Zaryzykujesz swojego ptaszka? Bo kto po misiową skórę idzie - swoją mu niesie... Masz tyle odwagi? Czy jak ratlerek : głośno, zza płota, z oddali... Lubię Cię (z wypowiedzi), ale czasem galopujesz... Adam M. rozczarowałeś mnie swą odpowiedzią - a to: brak mowy obrończej na temat lojalki Mikkego - a to: nic o w dupę żony klepaniu - a to: że "człowiek honoru" immunitetu się zrzeknie z pewnością, gdy zajdzie taka potrzeba ... cóż ... niewygodne to nieco ... "monarcha" nie jest bez skazy ps - pistoletów ci u mnie dostatek, zgodnie z konstytucją zresztą "right to keep and bear arms" "ptaszka" zaryzykuję choć nie jest to powód do przyjazdu ... poczekam u siebie na sekundantów "monarchy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.07.2014 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Pewnie nie pamiętasz, ale kiedyś to się tu po kilka lojalek rocznie podpisywało... Ze starszych, to nie ma ani jednego, co nic nie podpisał. DLATEGO Korwin wypasztecił ustawę, która miała spowodować ujawnienie tych, co podpisali te "parszywe" lojalki. Spaprano tę sprawę... Ja sam podpisałem, ze przenigdy nie zdradzę tajemnicy naprawy Polskiego Fiata 125 i 126P - i dopiero wtedy dostałem pracę. Zresztą... Nikt i nigdy mnie nie pytał - jak się "to" naprawia... Dorośli jesteśmy, to nasza dupa - nasza sprawa. Walisz w łeb każdego, kto się za Twoją żoną obejrzy na ulicy? Sama nie wie komu dać w pysk, jak jest nachał jaki? Bez skazy, piszesz... No to pierwszy rzuć kamieniem, skoro Ty jesteś bez skazy. Monarchowie... Historię jaka czytałeś? Złudzenia jakieś masz? Polecam historie papieży. Papież, syn papieża, wnuk papieża... Chodzący obraz ideału...bez skazy, z definicji.. podobno... A połową świata rządzili. Też rozczarowujesz. Swoimi rozczarowaniami. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.07.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ad "lojalki" - co ma podpisywanie zgody o ochronie tajemnic służbowych z o podpisywaniem lojalki ubeckiej o "nie obalaniu systemu" ? ... pamiętam, pamiętam (jestem już "w tym wieku") ... nic nigdy nie podpisywałem, (nie będąc oczywiście właścicielem " czterech czołgów") ad "dupa żony" - nie pisałem o oglądaniu, pisałem o klepaniu ad "bez skazy" - nie pretenduję do tronu, ni pierścienia papieskiego przykłady i usprawiedliwienia typu "a u was to biją murzynów" są delikatnie mówiąc mało satysfakcjonujące ps - wycieczki osobiste pomijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.07.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 (edytowane) Korwin to prymityw i faktycznie ma coś z głową, Boni miał rację.Zyje w jakim swoim wyimaginowanym świecie neandertalczyków. Nikt go nie bedzie poważnie traktował w świecie polityki. Nawet skrajna prawica europejska stwierdzila, ze to idiota.Błazen wybierany przez spragnionych cyrku w polityce, i tyle. Ciekawe kiedy wyzwie na pojedynek bokserski Hanne Gronkiewicz-Waltz lub inną kobietę, jak Idi Amin Edytowane 14 Lipca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Pożywiom - uwidim.Gorzej nie będzie.Może będzie weselej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.07.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Polska to jednak dziki kraj! Przekonałem się dzisiaj osobiście na tutejszym forum, Redakcja Muratora stworzyła portal gdzie ludzie mogą opisywać swoje troski i radości związane z budową upragnionego domu. Stworzyła miejsce gdzie będzie można pochwalic wykonawcę/dostawcę lub przestrzec przed nierzetelnymi firmami. A co mamy?Redakcję która staje murem za firmami i olewa tych do których niby wyciągnęła dłoń.A do czego my jesteśmy jej potrzebni? Do klikania i otwiera stron, bo za tymi liczbami jest rynek reklamowy.Dlatego ponieważ nie wolno pisać prawdy bo wątek zostaje skasowany, będę pisał w innych wątkach. Ze swojego doświadczenia nie polecam kupowania styroduru ( xps-a) w firmie Seguro pana Łukasza Chrabąszcza. Redakcja i w/w wiedzą dlaczego. Ponawiam wątek tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?228578-styrodur-c-firmy-basf-od-seguro-reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 14.07.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ktoś tu napisał, że media są po to aby zarabiać. Otóż jest w błędzie. To jest narzędzie do ogłupiania społeczeństwa, a nie maszynka do pieniędzy. Oczywiście media kosztują, płaci się za to i nam społeczeństwo ogłupia. A głupie jest...... POLSKA TO NIE DZIKI KRAJ!!! Polka to kraj złodziei krętaczy i oszustów. Niestety, ale na pewno nie jest dziki.Rosja to dziki kraj, Ukraina to dziki kraj, Białoruś to dziki kraj. Pojedźcie zobaczcie. Nie zajmujcie się policzkami kupami i siuśkami polityków. o to im właśnie chodzi, aby pochłonąć waszą uwagę. To jest jak z pastą do zębów. Tłuką Ci tę reklamę i tłuką i w końcu kupujesz, bo "wydaje" ci się w sklepie, że to jest ta lepsza. Zwykły przekaz podprogowy nic więcej. Chcecie prawdy? Znacie prawdę! Tylko ten przekaz podprogowy jest silny i nie dopuszcza właściwych myśli. Odstawcie go i zacznijcie myśleć samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 15.07.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Polska to jednak dziki kraj! Przekonałem się dzisiaj osobiście na tutejszym forum, Redakcja Muratora stworzyła portal gdzie ludzie mogą opisywać swoje troski i radości związane z budową upragnionego domu. Stworzyła miejsce gdzie będzie można pochwalic wykonawcę/dostawcę lub przestrzec przed nierzetelnymi firmami. A co mamy? Redakcję która staje murem za firmami i olewa tych do których niby wyciągnęła dłoń. A do czego my jesteśmy jej potrzebni? Do klikania i otwiera stron, bo za tymi liczbami jest rynek reklamowy. Dlatego ponieważ nie wolno pisać prawdy bo wątek zostaje skasowany, będę pisał w innych wątkach. Ze swojego doświadczenia nie polecam kupowania styroduru ( xps-a) w firmie Seguro pana Łukasza Chrabąszcza. Redakcja i w/w wiedzą dlaczego. Ponawiam wątek tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?228578-styrodur-c-firmy-basf-od-seguro-reaktywacja A co sie dziwisz, wydawcy jakale, ktory zatrudnia jedynie POprawnych...od redow do Elfir, ktora zaskoczyla mnie negatywnie. Pare lat temu byla inna ale zyc trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.07.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 erakles 100%PRAWDYPoska była -jest wydmuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.07.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A co sie dziwisz, wydawcy jakale, ktory zatrudnia jedynie POprawnych...od redow do Elfir, ktora zaskoczyla mnie negatywnie. Pare lat temu byla inna ale zyc trzeba. Nikt mnie nie zatrudnia. Nie dostaję ani grosza za moderację. Jestem ogrodnikiem i nie mam nic wspólnego z wydawnictem Murator. Kazdy moderator działa społecznie. Ile razy mam to tłumaczyć? Niestety , ty mnie rozczarowałeś. Myslałam, że jesteś inteligentnym człowiekiem a nie jakimś paranoikiem, jak Włodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 26.07.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Człowiek zrobił zakupy bezdomnemu i opisał to na FB.W zamian za to zniszczono mu auto. Najpierw gwoździem po lakierze potem farba na samochód. Komuś przeszkadzał dobry uczynek czy niezamierzona sława?http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16382732,Zarysowana_karoseria_i_oblane_farba_auto__Nieznani.html#BoxSlotI3img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.07.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Jeżeli zakładasz, ze jego fani są idiotami - jesteś idiotą! Adam M. O! Opary wytworów mózgowych Korwina przynoszą oczekiwane efekty w sposobie kombinowania jego miłośników...Żałosne to, bo niczym nie różni się od indoktrynacji poprzednich systemów...Zmiana scenerii, kukiełki inne, naród tak samo ogupiony...No chyba, że to brak nadziei...To jestem w stanie zrozumieć i wybaczyć. Ale żeby zaraz głową w dół z przepaści? Adamie!!! Co z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.07.2014 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Człowiek zrobił zakupy bezdomnemu i opisał to na FB.W zamian za to zniszczono mu auto. Najpierw gwoździem po lakierze potem farba na samochód. Komuś przeszkadzał dobry uczynek czy niezamierzona sława? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16382732,Zarysowana_karoseria_i_oblane_farba_auto__Nieznani.html#BoxSlotI3img W komentarzach (FB) jest jeden rozumny: "Z całym szacunkiem, ale tytuł "Wstrząsnął sumieniami Polaków..." jest troszeczkę na wyrost. Doceniam gest tego pana, ale każdego dnia w tym kraju ludzie wspierają ubogich. Jedni zakupami, drudzy łożąc na organizacje dobroczynne, a jeszcze inni woluntarystycznie opiekując się chorymi lub remontując mieszkania. Robią to setki ludzi, którym zazwyczaj do głowy nie przyjdzie by chwalić się tym na Fejsbuku. Jeszcze raz podkreślę - doceniam ten gest, ale nie róbmy z tego jakiegoś heroizmu wielkiego. A ktoś, kto niszczy cudzą własność to zwykła menda jest." Mój komentarz 1.Ktoś kto czyni dobro dla poklasku to też menda. 2.Pisanie na fejsie, upublicznia nas i to co robimy. Stajemy się własnością publiczną - stąd efekty...Fejs to szambo. Piszesz, nie mów potem, że gówno śmierdzi... 3.Facet otrzymał dodatkową szansę rozwoju swojej popularności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 27.07.2014 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Nie sądzę że facet najpierw pomyślał o FB, a potem zrobił zakupy temu człowiekowi tylko na odwrót. Można nie lubić FB, ale takie mamy czasy że wielu ludzi wierzy że pisząc tam stają się lepsi, bardziej wartościowi,etc. Osobiście nie wiem co piszą bo sam nie posiadam konta na FB.Ważna jest reakcja ludzi na gest faceta. Stał się popularny - trzeba mu dopiec.Nasz polski charakter najlepiej opisuje dowcip:Amerykanin,Francuz i Polak złapali złotą rybkę. Każdy ma 1 życzenie.Amerykanin: mój sąsiad ma wspaniałego cadillaca, chciałbym mieć 2x bardziej wypasionego. Pyk! Dostał!Francuz: mój sąsiad ma wspaniałą kochankę, chciałbym mieć 2x piękniejszą. Pyk! Dostał!Polak:mój sąsiad ma taką krowę co daje 2 wiadra mleka i to dzień w dzień.Na to złota rybka -i chciałbyś dostać krowę co daje 2xwięcej mleka?Nie! chciałbym żeby mu zdechła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.07.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Sądzisz czy nie sądzisz? Ten kawał, jest też o Tobie, Polaku który wszystko wie lepiej. Nie wiadomo dlaczego polali mu samochód farbą. Ty już wiesz i budujesz na swojej (nie)wiedzy opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.07.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Eniu ... a może największa "dzikość" polega na tym, że nie głosuje się ZA a tylko PRZECIW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.07.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Eniu ... a może największa "dzikość" polega na tym, że nie głosuje się ZA a tylko PRZECIW ? To też...Parę rzeczy jeszcze...Piszą o nich wystarczająco socjologowie i socjopaci...Najgorsze jest traktowanie polityki jak koryta, a polityków jako kolejnego miotu...A kilkunastu "rasowych" knurów rozpłodowych, wzbudza w większości z nas odruch wymiotny...Rasa jest bez znaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herakles 28.07.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Powiem tak, media leciały po kaczyńskich jak się dało, ale nagle widzę zmianę. Afera SKOKów to przecież afera PISuarów. No i teraz się chyba im przylizują. Bo o plajcie skoku nawet słowem nie wspomnieli KTO. A wiadomo kto prawda? Ale przekazu podprogowego w tym kierunku nie ma. Wniosek? Banki zdecydowały się zasponsorować z BFG działalność kolesi Kaczyńskiego. Po co? No własnie PO KIEGO KACZORA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts