Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polska to jest dziki kraj?

firewall

Recommended Posts

... Kazdy moderator działa społecznie. Ile razy mam to tłumaczyć?

...

Może wiesz któremu to Społecznikowi nie podobał się "pan smakosz" ? ... któren został wypierdzielony dziś z całym "dobrodziejstwem inwentarza", choć potrawy składał smacznie.

Czy właściciel samolotu, jadający "kobe" i "kurobutę" nie może się na tym Forum wypowiadać ? Komuś to przeszkadza ?

• Odpowiedzi 155
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może wiesz któremu to Społecznikowi nie podobał się "pan smakosz" ? ... któren został wypierdzielony dziś z całym "dobrodziejstwem inwentarza", choć potrawy składał smacznie.

Czy właściciel samolotu, jadający "kobe" i "kurobutę" nie może się na tym Forum wypowiadać ? Komuś to przeszkadza ?

Figi z kozim serem zawijane w szynkę /z grilla/ przetrenowałem osobiście. Ciekawe i do powtórzenia w szerszym gronie. Niech się tylko zrobi trochę chłodniej.

Szkoda, że przepis będzie już tylko w przekazie ustnym.

Może wiesz któremu to Społecznikowi nie podobał się "pan smakosz" ? ...

Ja wyrzuciłam. To nie był "Pan smakosz" tylko kolejny klon Housika, który ma dożywotni ban, za stalking wobec jednej z forumowiczek (groził jej dziecku).

Facet jest niezrównoważony psychicznie.

Ja wyrzuciłam. To nie był "Pan smakosz" tylko kolejny klon Housika, który ma dożywotni ban, za stalking wobec jednej z forumowiczek (groził jej dziecku).

Facet jest niezrównoważony psychicznie.

To oficjalne stanowisko Redakcji ? ... czy może masz jakieś osobiste uczulenie na punkcie Housika ? :)

ps - wyjaśnianie kim był/jest "Pan Smakosz" uważam za zupełnie zbędne :) ...

Edytowane przez Chef Paul

To oficjalne stanowisko Redakcji ? ... czy może masz jakieś osobiste uczulenie na punkcie Housika ? :) ....

Też Szefie ciekawam odpowiedzi na pytanie, które postawiłeś. :)

To oficjalne stanowisko Redakcji ? ... czy może masz jakieś osobiste uczulenie na punkcie Housika ? :)

ps - wyjaśnianie kim był/jest "Pan Smakosz" uważam za zupełnie zbędne :) ...

Pierwszy ban był od Redakcji. Z tego co wiem było zgłoszenie na policję.

Wielokonta sa zakazane regulaminem.

Jesli chodzi o gnębienie dotyczyło forumowiczki i była to bardzo głośna swego czasu sprawa na forum.

Wyjasniam sytuację, bo najwyraźniej sa tu tacy, którym się wydaje, że bany daje się za nic.

Ano sprawa była, bodajże jeszcze za czasów moderowania przez maksia, ponurego, edzię.... Tak samo głośna, co - w moim odczuciu - kontrowersyjna. Jeśli sprawa zgłoszona była na policję, to jaki był jej finał? Czy rzeczywiście potwierdzone zostały zarzuty stalkingu?

Nie pamiętam i nie widziałem żadnej informacji potwierdzające rzeczone zarzuty, pamiętam natomiast ataki histerii w tej sprawie.

Być może posty Housika są nieco kontrowersyjne w swej formie ale moim zdaniem nie wykraczają one poza ogólnie przyjęte normy dotyczące "obrażania" kogokolwiek ... w przeciwieństwie do jego interlekutorów.

Czy pierwszy "ban" nałożony przez Redakcję był dożywotni ?

... mnie się raczej wydaje, że statut majątkowy Housika niektórym bardziej dupę ściska ... szczególnie tym pragnącym splendoru, którzy usiłują "błyszczeć" przy pomocy nieudolnego naśladownictwa i falsyfikatów, że o wiedzy w kilku dziedzinach nawet wspominać nie warto ;)

tak, pierwszy ban był dozywotni. Nie wiecie, co wypisywał do forumowiczki. Moderacja miała wgląd w prywatna korespondencję.

Nie znacie sprawy, naprawde nie ma co ujmowac się za niezrównoważonymi osobami.

Edytowane przez Elfir

No cóż - z całym szacunkiem dla Ciebie, Elfir, pozostanę jednak przy swoim :) Nie sądzę, aby poziom "niezrównoważenia" housa przewyższał poziom tegoż samego u tych, którzy tak histerycznie na każdy jego post reagowali i reagują i wtedy i teraz.

• 2 weeks później...

To był niezrównowazony? były jakies badania lekarskie?

Zdawał niewygodne pytania czy stwierdzenia?

czy to tylko subiektywne zdanie moderatora(czytaj cenzora)?

No i dowiedzielismy sie ,że mamy inwigilacje prywatnej korespondencji.

Dobrze czy zle?( bez naszej zgody)

Kto tu jest przestępcą ? bez nakazu Sądu inwigilacja?

Gość Pepeg z Gumy

Korespondencję ujawniła forumowiczka, kiedy zgłosiła go do zbanowania i poprosiła o pomoc

Sranie w banie ! Pogadaj o historii z Ponurym.

Szkoda ,że ta biedna "poszkodowana" od stalkingu nie pokazała Wam swojej korespondencji w drugą stronę. Myślę, że Twoja opinia o Housie jako osobniku niezrównoważonym byłaby zupełnie inna. Znałem trochę osobiście Housa i ludzi , którzy mieli i mają z nim niezły kontakt osobisty.

Hous jest zadziorny ,to fakt, ale wkurwiają go głównie pozerzy, mitomani, psychopaci oraz zwykli palanci, i to właśnie tylko im Hous nie odpuści, będzie kpił i prowokował.

Dla osób normalnych Housik jest do rany przyłóż. Nie chce mi się wierzyć ,że człowiek , który ma w sobie tyle empatii mógłby grozić dzieciom - nawet tej zwykłej forumowej mitomanki, obdarzonej konfabulacją i kompleksami godnymi pensjonariusza wariatkowa.

Znam też niektóre perełki jej sztuki epistolograficznej, przesyłane onegdaj innym forumowiczom. Pech jej tylko jest taki , że my oprócz FM znaliśmy się również w świecie realnym i łatwo było nam skonfrontować, co komu w życiorys nawrzucała ta niby cierpiąca, histeryczna paniusia.

...

Hous jest zadziorny ,to fakt, ale wkurwiają go głównie pozerzy, mitomani, psychopaci oraz zwykli palanci, i to właśnie tylko im Hous nie odpuści, będzie kpił i prowokował. Dla osób normalnych Housik jest do rany przyłóż. ....

I to jest - moim także zdaniem - kwintesencja sprawy :)

Sranie w banie ! Pogadaj o historii z Ponurym

...

"poszkodowana" bidulka, rozumiem ma się dobrze na tym Forum :)

ps - niestety ale również mam alergię na idiotów :) ... w przeciwieństwie do Housika staram się (choć nie zawsze mnie się to udaje) omijać ich z daleka ;)