Elfir 14.08.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Czy naprawdę robilibyście awanturę, zwyzywali od antysemitów, słali petycje do Redakcji, grozili sądem, opisywali sytuację na innych forach, gdyby zwrócono wam uwagę, że do wątku "Dekoracje na Boże Narodzenie" nie nalezy wklejać opisu zwyczajów Chanuki? Jak ktoś umie szukac to znajdzię tę histerię w wykonaniu klonu housika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.08.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Housika nie darzę jakimś uwielbieniem ale na gotowaniu i autach, to się znał.A Ty Elfir, odkąd jesteś moderatorem (nie wiedziałem), wpisujesz się w teorie Michnika, zresztą należysz do Agory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) jea - w jaki sposób "należę"? Chciałam powiedzieć, że za tę histerię z antysemityzmem dostał bana do samej Redakcji. A swoimi talentami kucharskimi nalepiej jak sie zaprezentuje na forum kulinarnym a nie budowlanym. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ... Chciałam powiedzieć, że za tę histerię z antysemityzmem dostał bana do samej Redakcji. A swoimi talentami kucharskimi nalepiej jak sie zaprezentuje na forum kulinarnym a nie budowlanym. ponoć od Redakcji (jak sama pisałaś) dostał dożywotniego bana za "stalking" rozumiem, że pora się już wynosić z "Działu Kulinarnego" na TYM Forum ... od dziś na wyłączność przejmuje je "miszcz" ... smacznego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Owszem. Jedno nie wyklucza drugiego, skoro facet porobił wielokonta.Co oznacza, że Redakcja podtrzymuje decyzję w sprawie wiecznego bana, skoro kolejne wielokonto banuje również. Chief - poziom manipulacji z twojej strony jest tragiczny. Skoro facet koniecznie chce błyskać przepisami a ma tu zakaz wstępu, to forum kulinarne będzie dla niego odpowiedniejeszym miejscem - to po prostu dobra rada. Nie oszukujmy się - osoby, które trafiają na to forum nie robią tego, bo szukają przepisu na zupę. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.08.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 jea - w jaki sposób "należę"? ....sprawdź sobie do kogo należy Agora A swoimi talentami kucharskimi nalepiej jak sie zaprezentuje na forum kulinarnym a nie budowlanym. A tutaj wątki kulinarne są zabronione czy ns dał więcej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Uważam raczej, że poziom Twych "tłumaczeń w sprawie" jest tragiczny ... jak ostatnio widzę, żaden inny Moderator tak za House nie biega jak Ty ... zostałaś przez Redakcję oddelegowana do wypełniania tej "misji" ? ? ps - " Chief" to bardziej zaszczytne od zwykłego Chefa ( no, ale ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) A tutaj wątki kulinarne są zabronione czy ns dał więcej:lol2: Nie są zabronione. Tak naprawdę nikt by nie wywalił housika, gdyby zmienił swój styl pisania i sposób szczucia forumowiczów, bo nikt by go wówczas nie rozpoznał. A że robi to cały czas z premedytacją i celowo, sam wpada w oko przypadkiem pierwszemu lepszemu moderatorowi. Bo przecież nie jestem jedyną osobą od której jego klon dostał bana. Naprawdę nie mam pojęcia o co ci chodzi z Agorą? Jestem z nią tak samo związana jak ty - korzystam z tego samego forum. Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ... proponuję "amnestię" dla House ... albo zdzielenie batem po dupie wszystkich ... czy może są tutaj "równi i równiejsi" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Uważam raczej, że poziom Twych "tłumaczeń w sprawie" jest tragiczny ... jak ostatnio widzę, żaden inny Moderator tak za House nie biega jak Ty ... zostałaś przez Redakcję oddelegowana do wypełniania tej "misji" ? Szkoda strzępić klawiaturę skoro wyjaśnienie sytuacji bierzesz za tłumaczenie. Chcialam szczerze opisac jak to wygląda, ale was to nie interesuje. Pewnie nawet zaden z was nie sprawdził jego histerii we wątku o którym pisałam. Akurat mam oko na niktspecjalny i sprawdzam od czasu do czasu czy nie rozwija się jakas pyskówka w kulinariach. Nie moja wina, ze housik pierwsze co robi po stworzeniu swojego klona to leci wkurzać niktspecjalny. Za co mam banowac wszytskich? Jest regulamin i trzeba przestrzegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 pisząc "wszystkich" miałem na myśli uczestników "afery" z udziałem House ... nie sądziłem, iż należy to wyjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 wieloletni użytkownicy tego Forum znają sprawę House i "pokrzywdzonej" (nic nie zostało potwierdzone - przynajmniej oficjalnie) doskonale Zabrałem tutaj głos, gdyż bardzo mnie zdziwiło Twoje "zadaniowe" podejście, do tępienia jednego z uczestników Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Zacytuję Redakcję:"Przywracamy rrmi i luca w prawach użytkownika" http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53943-DO-REDAKCJI/page14 Zacytuję tez ciebie:"Może wiesz któremu to Społecznikowi nie podobał się "pan smakosz" ? ... któren został wypierdzielony dziś z całym "dobrodziejstwem inwentarza", choć potrawy składał smacznie." Wyjasnilam. Nadal nie piszesz o ataku na inną forumowiczkę z 2012r, wracając do starej sprawy z 2006r. Nie przyjmujesz tego do wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.08.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Zacytuję Redakcję: "Przywracamy rrmi i luca w prawach użytkownika" http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53943-DO-REDAKCJI/page14 Zacytuję tez ciebie: "Może wiesz któremu to Społecznikowi nie podobał się "pan smakosz" ? ... któren został wypierdzielony dziś z całym "dobrodziejstwem inwentarza", choć potrawy składał smacznie." Wyjasnilam. Nadal nie piszesz o ataku na inną forumowiczkę z 2012r, wracając do starej sprawy z 2006r. Nie przyjmujesz tego do wiadomości? nie śledzę wszystkich "ataków" na tym Forum ... (z prostej przyczyny), nie mam na to czasu zacytuję choć tylko słowa Redakcji z wątku który podałaś: "... kończmy więc tą krucjatę ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2014 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 więc skoro nie śledzisz, nie masz pojęcia co się dzieje - jak możesz twierdzić, że ktoś bezpodstawnie banuje housa? Ma to, na co sobie zasłużył.Jesli potrafi ukryć swojego kolejnego klona, zmieniając swój sposób postępowania wobec innych forumowiczów, będzie zostawiony w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.08.2014 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 A jak to się ma do do sprawy kolo NS? Co takiego ma w sobie, że nawet potrafisz z nim dyskutować, choć innym trudno zrozumieć o co mu chodzi. Tolerowanie przez Ciebie tego wrzodu, staje się pomalutku kultowe na TYM forum:cool:. Rozwala większość wątków w których troluje. Też groził forumowiczce...I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.08.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 więc skoro nie śledzisz, nie masz pojęcia co się dzieje - jak możesz twierdzić, że ktoś bezpodstawnie banuje housa? Ma to, na co sobie zasłużył. Jesli potrafi ukryć swojego kolejnego klona, zmieniając swój sposób postępowania wobec innych forumowiczów, będzie zostawiony w spokoju. "będzie zostawiony w spokoju" ... przez kogo ? Redakcję ? Ciebie ? jak to się ma do regulaminu (o którym tyle piszesz) ? jak to się ma do "wieczystego bana", nadanego ponoć przez Redakcję ? Czyż to czasem nie najzwyklejsza hipokryzja w krystalicznej postaci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 15.08.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 A jak to się ma do do sprawy kolo NS? Też groził forumowiczce...I co? Nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.08.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 A jak to się ma do do sprawy kolo NS? Co takiego ma w sobie, że nawet potrafisz z nim dyskutować, choć innym trudno zrozumieć o co mu chodzi. Tolerowanie przez Ciebie tego wrzodu, staje się pomalutku kultowe na TYM forum. Rozwala większość wątków w których troluje. Też groził forumowiczce...I co? Także mnie to zastanawia . Niestety, nie otrzymałam odpowiedzi na moje, podobne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.08.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Także mnie to zastanawia . Niestety, nie otrzymałam odpowiedzi na moje, podobne pytanie. Nie do mnie co prawda kierowałaś pytanie anSi , ale postaram się jakoś Ci odpowiedzieć na nie krótką metaforą. " Hous - nie dla idiotów". NS - przez analogię, wręcz przeciwnie. PS Towarzystwo Malinowego Nosa z PKS-u rośnie w siłę a mitomani i histerycy mają się coraz lepiej. Szkoda tylko, że to forum złazi na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts