Chef Paul 18.08.2014 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Także mnie to zastanawia . Niestety, nie otrzymałam odpowiedzi na moje, podobne pytanie. i pewnie nigdy nie otrzymasz ... tak jak i ja zresztą to zbyt niewygodne pytania zaraz tam "napsy" Pepegu ... może to tylko walka buldogów pod dywanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.08.2014 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Pan minister Sikorski zażyczył sobie mieszkać w prywatnej wsi. I dlatego Ministerstwo Administracji zgadza się żeby pan minister nie mieszkał z pospólstwem tylko miał własną 4-osobową wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 24.08.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 -"co to, szczeniaka już nie można sprać?!"-"likwidacja kary śmierci to cofnięcie nas do prymitywizmu!"-chłopcy powinni od małego się bić, bo jest to naturalne, a mężczyźni powinni być agresywni, tchórzy zaś trzeba kłaść na ziemi i co dziesiątemu "strzelać w tył głowy"-"Szczerze mówiąc, bliższa jest mi cywilizacja muzułmańska, bo Unia Europejska to zwykła dzicz. Jak tu przyjdą, to przynajmniej zlikwidują VAT. Może spadnie trochę głów, ale na pewno nie będzie parad równości"-"Dwóch meneli spod budki z piwem ma więcej rozumu niż profesor". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.08.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) A jak to się ma do do sprawy kolo NS? Co takiego ma w sobie, że nawet potrafisz z nim dyskutować, choć innym trudno zrozumieć o co mu chodzi. Tolerowanie przez Ciebie tego wrzodu, staje się pomalutku kultowe na TYM forum:cool:. Rozwala większość wątków w których troluje. Też groził forumowiczce...I co? To, że kogoś trudno zrozumieć, nie znaczy, że należy mu się ban. Nie było zgłoszenia o grożeniu forumowiczce, wiec forumowiczka nie czuła się zagrożona najwyraźniej. NS był banowany czasowo przez redakcję. Jeśli ktoś uważa, że NS powinen zniknąc z forum zachęcam do wciskania trójkąta przy wypowiedziach naruszających regulamin. Nie jestem jedynym moderatorem na forum. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.08.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 "będzie zostawiony w spokoju" ... przez kogo ? Redakcję ? Ciebie ? Przez moderację. Skoro nikt go nie rozpozna to jak można byłoby go zbanować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.08.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Przez moderację. Skoro nikt go nie rozpozna to jak można byłoby go zbanować? żałosne tłumaczenie Pepeg ma rację, poziom tego Forum, coraz bardziej spada "na psy", dzięki niektórym Moderatorem właśnie, którzy kierują się w moderowaniu własnymi sympatiami lub animozjami kochajmy zatem "malinowe nosy" i ich bełkot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.08.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Teorie spiskowe wiecznie żywe Witaj w świecie Włodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.08.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Eniu ... a może największa "dzikość" polega na tym, że nie głosuje się ZA a tylko PRZECIW ? Niestety, Pawle... to jest największe nieszczęście. Bo nie ma jak głosować ZA, ciągle tylko trzeba wybierać mniejsze zło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.08.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Przez moderację. Skoro nikt go nie rozpozna to jak można byłoby go zbanować? Elfir, droga, skoro już mianowałaś się również lepszym elektrykiem, niż ja (mam nadzieję, że pamiętasz), to dowiedz się również, że żadnym problemem dla modów i adminów jest ustalenie klona na forum. Znam to z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.08.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 wykrot - nie pamietam. Tutaj jest kilkadziesiąt tysięcy użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 24.08.2014 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) wykrot - nie pamietam. Tutaj jest kilkadziesiąt tysięcy użytkowników. Niech Ci będzie, szkoda. Tym niemniej, ja też jestem modem na poważnym forum i kuchnię znam od podstaw. Bez problemów też możesz ustalić mój poprzedni nick, gdyż sam jestem klonem, odkąd redakcja zapieprzyła mi moje miano.. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez wykrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.08.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Teorie spiskowe wiecznie żywe Witaj w świecie Włodka no, no ... mocne psychoanaliza to jeszcze hobby czy już zawód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.08.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 To, że kogoś trudno zrozumieć, nie znaczy, że należy mu się ban. Nie było zgłoszenia o grożeniu forumowiczce, wiec forumowiczka nie czuła się zagrożona najwyraźniej. NS był banowany czasowo przez redakcję. Jeśli ktoś uważa, że NS powinen zniknąc z forum zachęcam do wciskania trójkąta przy wypowiedziach naruszających regulamin. Nie jestem jedynym moderatorem na forum. Cóż...Skoro Ty masz to gdzieś, ja tym bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie jestem duchem świętym, nie czytam każdej wypowiedzi pojawiającej się na forum. Nie zasmiecam sobie pamięci kłótniami forumowych pieniaczy. Nie mam zielonego pojęcia o jakiej wypowiedzi piszesz. Po to jest przycisk "zgłoszenie do moderacji", by z niego korzystać. Nie chcesz korzystac, to znaczy, że tobie dany wpis nie przeszkadza, nie obraża i twoim zdaniem nie narusza regulaminu. I dorośnijcie Naprawdę dziecinne są te uwagi o "moderatorze" co się uwziął. Nauczyciele w szkole też was przesladowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.08.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie rób z siebie sierotki forumowej, bo wiem, że jest na odwrót...Szkoda gadać i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.08.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie jestem duchem świętym, Ale elektrykiem to jesteś nad elektrykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.08.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 I dorośnijcie ................................ Nauczyciele w szkole też was przesladowali? Jak na obiektywnego i taktownego moderatora, to zadając takie pytanie stawiasz nim argument wyjątkowo marnej jakości. Skoro jednak tak obcesowe traktowanie oponentów jest chyba u Ciebie jednak normą , zapytam więc w podobnym tonie: czy Twoje przekonanie o swojej wszechwiedzy wynika z doznawanej przemocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 nie jestem obiektywnym moderatorem. Skąd taki pomysł? Jestem bardzo przesladującym niewinnych forumowiczów wielkim złym moderatorem, który śledzi każdy wasz wpis, bo nie ma nic innego do roboty. który rozpamiętuje latami pierdoły które ludzie piszą na forum i ma taki sekretny dzienniczek w którym wszytsko spisuje. A na dodatek wam wszytskim zaraz dam bany, bo mnie denerwujecie. Lepiej się czujesz po takim wpisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.08.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 No tak...Jak możesz być dobrym moderatorem, jak dzienniczka nie masz?! Natychmiast załóż, wtedy zapamiętasz kto to jest NS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 25.08.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Uwaga. Wraca z urlopu z nowymi doświadczeniami, a co najważniejsze - wypoczęty;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts