Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polska to jest dziki kraj?

firewall

Recommended Posts

Także mnie to zastanawia . Niestety, nie otrzymałam odpowiedzi na moje, podobne pytanie.

i pewnie nigdy nie otrzymasz :) ... tak jak i ja zresztą :)

to zbyt niewygodne pytania

zaraz tam "napsy" Pepegu :)

... może to tylko walka buldogów pod dywanem :) ;)

• Odpowiedzi 155
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

-"co to, szczeniaka już nie można sprać?!"

-"likwidacja kary śmierci to cofnięcie nas do prymitywizmu!"

-chłopcy powinni od małego się bić, bo jest to naturalne, a mężczyźni powinni być agresywni, tchórzy zaś trzeba kłaść na ziemi i co dziesiątemu "strzelać w tył głowy"

-"Szczerze mówiąc, bliższa jest mi cywilizacja muzułmańska, bo Unia Europejska to zwykła dzicz. Jak tu przyjdą, to przynajmniej zlikwidują VAT. Może spadnie trochę głów, ale na pewno nie będzie parad równości"

-"Dwóch meneli spod budki z piwem ma więcej rozumu niż profesor".

A jak to się ma do do sprawy kolo NS? Co takiego ma w sobie, że nawet potrafisz z nim dyskutować, choć innym trudno zrozumieć o co mu chodzi. Tolerowanie przez Ciebie tego wrzodu, staje się pomalutku kultowe na TYM forum:cool:. Rozwala większość wątków w których troluje. Też groził forumowiczce...I co?

To, że kogoś trudno zrozumieć, nie znaczy, że należy mu się ban.

Nie było zgłoszenia o grożeniu forumowiczce, wiec forumowiczka nie czuła się zagrożona najwyraźniej.

NS był banowany czasowo przez redakcję.

Jeśli ktoś uważa, że NS powinen zniknąc z forum zachęcam do wciskania trójkąta przy wypowiedziach naruszających regulamin.

Nie jestem jedynym moderatorem na forum.

Edytowane przez Elfir

Przez moderację.

Skoro nikt go nie rozpozna to jak można byłoby go zbanować?

żałosne tłumaczenie

Pepeg ma rację, poziom tego Forum, coraz bardziej spada "na psy", dzięki niektórym Moderatorem właśnie, którzy kierują się w moderowaniu własnymi sympatiami lub animozjami :(

kochajmy zatem "malinowe nosy" i ich bełkot :)

Przez moderację.

Skoro nikt go nie rozpozna to jak można byłoby go zbanować?

Elfir, droga, skoro już mianowałaś się również lepszym elektrykiem, niż ja (mam nadzieję, że pamiętasz), to dowiedz się również, że żadnym problemem dla modów i adminów jest ustalenie klona na forum. Znam to z autopsji.

wykrot - nie pamietam. Tutaj jest kilkadziesiąt tysięcy użytkowników.

Niech Ci będzie, szkoda. Tym niemniej, ja też jestem modem na poważnym forum i kuchnię znam od podstaw.

Bez problemów też możesz ustalić mój poprzedni nick, gdyż sam jestem klonem, odkąd redakcja zapieprzyła mi moje miano..

Edytowane przez wykrot

To, że kogoś trudno zrozumieć, nie znaczy, że należy mu się ban.

Nie było zgłoszenia o grożeniu forumowiczce, wiec forumowiczka nie czuła się zagrożona najwyraźniej.

NS był banowany czasowo przez redakcję.

Jeśli ktoś uważa, że NS powinen zniknąc z forum zachęcam do wciskania trójkąta przy wypowiedziach naruszających regulamin.

Nie jestem jedynym moderatorem na forum.

Cóż...Skoro Ty masz to gdzieś, ja tym bardziej...

Nie jestem duchem świętym, nie czytam każdej wypowiedzi pojawiającej się na forum.

Nie zasmiecam sobie pamięci kłótniami forumowych pieniaczy.

Nie mam zielonego pojęcia o jakiej wypowiedzi piszesz.

Po to jest przycisk "zgłoszenie do moderacji", by z niego korzystać. Nie chcesz korzystac, to znaczy, że tobie dany wpis nie przeszkadza, nie obraża i twoim zdaniem nie narusza regulaminu.

I dorośnijcie :)

Naprawdę dziecinne są te uwagi o "moderatorze" co się uwziął. Nauczyciele w szkole też was przesladowali?

Gość Pepeg z Gumy

I dorośnijcie :)

................................ Nauczyciele w szkole też was przesladowali?

Jak na obiektywnego i taktownego moderatora, to zadając takie pytanie stawiasz nim argument wyjątkowo marnej jakości.

Skoro jednak tak obcesowe traktowanie oponentów jest chyba u Ciebie jednak normą , zapytam więc w podobnym tonie: czy Twoje przekonanie o swojej wszechwiedzy wynika z doznawanej przemocy?

nie jestem obiektywnym moderatorem. Skąd taki pomysł? Jestem bardzo przesladującym niewinnych forumowiczów wielkim złym moderatorem, który śledzi każdy wasz wpis, bo nie ma nic innego do roboty. który rozpamiętuje latami pierdoły które ludzie piszą na forum i ma taki sekretny dzienniczek w którym wszytsko spisuje. A na dodatek wam wszytskim zaraz dam bany, bo mnie denerwujecie.

:bash:

Lepiej się czujesz po takim wpisie?