Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polska to jest dziki kraj?

firewall

Recommended Posts

Gość Pepeg z Gumy

:bash:

Lepiej się czujesz po takim wpisie?

Twoja troska o moje samopoczucie jest mi akurat potrzebna jak zęby w dupie a ten konfidencjonalny ton i to infantylne tłumaczenie zachowaj do dyscyplinowania Włodka i NS-a.

• Odpowiedzi 155
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety na pewnym poziomie dyskusji mogę odpowiadać tylko w taki sposób. Producentom kotłów przyznałam, ze opłaca mnie lobby pomp. Pompiarzom przyznalam, że jestem opłacana przez kotlarzy, Sauvage przyznałam rację, że biore w łapę od koncernów farmaceutycznych a Włodkowi, że należę do światowego rządu UFO. Co mi szkodzi przytakiwac głową również wam? :D

panowie, koleżanka chyba nie wytrzymuje presji. odpuście albo będzie gorzej. takie zachowanie elfir kojarzy mi się z dawnym ustrojem. wiwaty na cześć wodza, szczęśliwi ludzie w pochodach...

zrozumcie, że ktoś może być dziś szczęśliwy bo ma jakąś funkcję. może cieszyć się tym, że władza go nie oszukuje, bankierzy pragną tylko jego dobra a konserwanty w żywności to takie bardzo zdrowe suplementy diety coś jak witaminy. i takich ludzi należy szanować, niepoprawnych optymistów, przecież jest ich tak mało. należy ich wręcz chronić.

pomyślcie jak pięknie wyglądałby świat gdybyśmy wszyscy tacy byli.

Niestety na pewnym poziomie dyskusji mogę odpowiadać tylko w taki sposób. Producentom kotłów przyznałam, ze opłaca mnie lobby pomp. Pompiarzom przyznalam, że jestem opłacana przez kotlarzy, Sauvage przyznałam rację, że biore w łapę od koncernów farmaceutycznych a Włodkowi, że należę do światowego rządu UFO. Co mi szkodzi przytakiwac głową również wam? :D

To sugestia, że ktoś tu poziom zaniża, czy Ci się wymskło?

Gość Pepeg z Gumy
To sugestia, że ktoś tu poziom zaniża, czy Ci się wymskło?

Jaka sugestia :D , to jawne zaakcentowanie swojej wyższej pozycji w Ogólnej Teorii Hierarchii Wartości Własnej.

Dziw , że otrzymaliśmy w ogóle odpowiedź . Szkoda strzępić na takich klawiaturę. Nie czujesz jakim jesteś pyłem :D ?

czarny jest na coś innego. Żółtego brak.

Co do NSa to on się tu wychowuje. Jak go pamiętam sprzed kilku lat, to nie mogłam wcale zrozumieć, co pisze. Teraz już rozumiem. Albo poprawił klarowność wypowiedzi albo ja się tak wyedukowałam, że już rozumiem. Jakkolwiek patrzeć, jest lepiej :)

Chyba sobie żartujesz.

13.08.br

Nie zrozumiał Gołąb.........bardzo mi się podoba to określenie.Pasuje do niego jak ulał i Gołąbica też na topie.Kopiują nawet z moich wątków kulinarnych. Jadziarze jedne.:p.Wyślę z Krety fajna michę.dla minerwy by jej rozhuśtać huśtawiczkę.

Czyli strzępienia klawiatury ciąg dalszy...

Gdy mamy pretensje do Ciebie, uogólniasz przenosząc ciężar odpowiedzialności na wszystkich moderatorów i redakcję. Teraz wykrot zahaczył właśnie o szerokie gremium, Ty chowasz się do swojej skorupki...

Zaiste, strzępienie klawiatury zajebiste...