Gość Pepeg z Gumy 25.08.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Lepiej się czujesz po takim wpisie? Twoja troska o moje samopoczucie jest mi akurat potrzebna jak zęby w dupie a ten konfidencjonalny ton i to infantylne tłumaczenie zachowaj do dyscyplinowania Włodka i NS-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Niestety na pewnym poziomie dyskusji mogę odpowiadać tylko w taki sposób. Producentom kotłów przyznałam, ze opłaca mnie lobby pomp. Pompiarzom przyznalam, że jestem opłacana przez kotlarzy, Sauvage przyznałam rację, że biore w łapę od koncernów farmaceutycznych a Włodkowi, że należę do światowego rządu UFO. Co mi szkodzi przytakiwac głową również wam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.08.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Niestety na pewnym poziomie dyskusji mogę odpowiadać tylko w taki sposób. Odnoszę wrażenie, że nie tylko na pewnym poziomie ale na każdym , który toczy się nie po Twojej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.08.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 panowie, koleżanka chyba nie wytrzymuje presji. odpuście albo będzie gorzej. takie zachowanie elfir kojarzy mi się z dawnym ustrojem. wiwaty na cześć wodza, szczęśliwi ludzie w pochodach... zrozumcie, że ktoś może być dziś szczęśliwy bo ma jakąś funkcję. może cieszyć się tym, że władza go nie oszukuje, bankierzy pragną tylko jego dobra a konserwanty w żywności to takie bardzo zdrowe suplementy diety coś jak witaminy. i takich ludzi należy szanować, niepoprawnych optymistów, przecież jest ich tak mało. należy ich wręcz chronić.pomyślcie jak pięknie wyglądałby świat gdybyśmy wszyscy tacy byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.08.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Niestety na pewnym poziomie dyskusji mogę odpowiadać tylko w taki sposób. Producentom kotłów przyznałam, ze opłaca mnie lobby pomp. Pompiarzom przyznalam, że jestem opłacana przez kotlarzy, Sauvage przyznałam rację, że biore w łapę od koncernów farmaceutycznych a Włodkowi, że należę do światowego rządu UFO. Co mi szkodzi przytakiwac głową również wam? To sugestia, że ktoś tu poziom zaniża, czy Ci się wymskło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 To nie ja zaczęłam z teoriami o znęcaniu się moderatorów nad użytkownikami z powodów osobistych Szkoda strzępić klawiaturę przy teoriach spiskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.08.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nie znam historii kolegi H, natomiast z NS em zdążyłem się zapoznać. Twierdzenie, że nie jest problemem forum, to ignorancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.08.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 To sugestia, że ktoś tu poziom zaniża, czy Ci się wymskło? Jaka sugestia , to jawne zaakcentowanie swojej wyższej pozycji w Ogólnej Teorii Hierarchii Wartości Własnej. Dziw , że otrzymaliśmy w ogóle odpowiedź . Szkoda strzępić na takich klawiaturę. Nie czujesz jakim jesteś pyłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.08.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 To nie ja zaczęłam z teoriami o znęcaniu się moderatorów nad użytkownikami z powodów osobistych To czemu podjumaliście mi miano? Komuś korona spadła z głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.08.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 A ja jestem za porządkiem. Kastracja i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 26.08.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 tak, tak. porządek 6:2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 26.08.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Skoro już o tym była mowa kilka(naście) postów wyżej - dlaczego nie widzę żółtego trójkąta do oznaczania postu do moderacji (za mały staż, czy wina przeglądarki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.08.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Skoro już o tym była mowa kilka(naście) postów wyżej - dlaczego nie widzę żółtego trójkąta do oznaczania postu do moderacji (za mały staż, czy wina przeglądarki?)Nie widzisz żółtego trójkąta, bo zczerniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.08.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 czarny jest na coś innego. Żółtego brak. Co do NSa to on się tu wychowuje. Jak go pamiętam sprzed kilku lat, to nie mogłam wcale zrozumieć, co pisze. Teraz już rozumiem. Albo poprawił klarowność wypowiedzi albo ja się tak wyedukowałam, że już rozumiem. Jakkolwiek patrzeć, jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 26.08.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Chyba sobie żartujesz. 13.08.br Nie zrozumiał Gołąb.........bardzo mi się podoba to określenie.Pasuje do niego jak ulał i Gołąbica też na topie.Kopiują nawet z moich wątków kulinarnych. Jadziarze jedne..Wyślę z Krety fajna michę.dla minerwy by jej rozhuśtać huśtawiczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.08.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 To czemu podjumaliście mi miano? Komuś korona spadła z głowy? ale czemu masz do mnie pretensje? ja cię banowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.08.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Czyli strzępienia klawiatury ciąg dalszy... Gdy mamy pretensje do Ciebie, uogólniasz przenosząc ciężar odpowiedzialności na wszystkich moderatorów i redakcję. Teraz wykrot zahaczył właśnie o szerokie gremium, Ty chowasz się do swojej skorupki... Zaiste, strzępienie klawiatury zajebiste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.08.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 czarny jest na coś innego. Żółtego brak. ..? Na zgłaszanie do moderacji lub usunięcia. A żółty był od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.08.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ? Na zgłaszanie do moderacji lub usunięcia. A żółty był od czego? Skierowanie do psychiatry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 27.08.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Skierowanie do psychiatry...Aaa! Zlikwidowali bo był zbyt często używany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts