Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Polska to jest dziki kraj?

firewall

Recommended Posts

Chyba sobie żartujesz.

13.08.br

No, z tego nie rozumiem mniej więcej połowy a jakbym była w temacie, to może nawet bym się domyśliła reszty? Dawniej nie rozumiałam NIC. Jest postęp! Nie można człowieka zniechęcać :rolleyes:

• Odpowiedzi 155
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czy musi od razu być sens?

Miałam dziś pacjentkę, która przyszła pogadać. Gada, gada, 45 minut. NIC o chorobach. I poszła! Dodam, że zapłaciła za to. Też nie ma sensu i w dodatku smutne :(

No, z tego nie rozumiem mniej więcej połowy a jakbym była w temacie, to może nawet bym się domyśliła reszty? Dawniej nie rozumiałam NIC. Jest postęp! Nie można człowieka zniechęcać :rolleyes:

Zniechęcić się nie da. Choćby nie wiem jak się starać.

PS. Ciiii. Już wrócił.

Edytowane przez Greengaz
PS

• 2 weeks później...

Tak sie wydaje pieniadze podatnikow- placowka dyplomatyczna w zachodniej Europie zakupila sprzet elektroniczny, elektryczny- jak lampki na biurko itp. ktorych wtyczki nie pasuja do gniazdek elektrycznych w danym panstwie.

Co pozostaje zrobic? Wydac troche wiecej pieniedzy na x przelaczkek umozliwiajacych podlaczenie do pradu.

Polska to dziwny kraj...

Edytowane przez Tomaszs131

• 2 weeks później...
... i się nakręca w "prywatnym", ”wzniosłym wątku" :) ;)

W "prywatnym" niech sobie pisze co ślina przyniesie. Można się tylko pośmiać.

Tyle, że właśnie zabrał się za rozwalanie kolejnego wątku. Tym razem o stekach.

@Elfir. Uważam, że niepotrzebnie moderowałaś wpisy NS wyzywające nowicjuszkę /4 posty/ od brakującego ogniwa w teorii Darwina. Dostał za swoje i tak powinno zostać. Ku pamięci

@EZS. Wytłumacz proszę chociaż połowę.

Szkoda..............;).Zaraz wróci..szkoda ale jak z kanarów wrócę to fotki wkleję.Ale szkoda ,że się znowu pojawia ciało .które powinno być odizolowane od społeczeństwa.Szkoda.

do czasu kiedy Jego kulinarne eksperymenty nikomu nie zaszkodzą (zatruciem pokarmowym) na pewno nie będę ingerował :)

niech każdy je co lubi :) - z gustami i smakami staram się nie dyskutować :)

podoba mnie się jego zapał do doświadczeń w kuchni ... a że czasami różnie to wychodzi to już zupełnie inna sprawa :)

"nakręca się" bo zapewne to człek nerwowy i wielokrotnie go "ponosi" używając wtedy jakiegoś niezrozumiałego "slangu" i skrótów myślowych :)

proszę go zatem nie "denerwować" ;)

Czy nazwanie kogoś debilem, brakującym ogniwem w teorii Darwina /ograniczę się do ostatnich dwóch dni/ to:

- nakręcenie się,

- poniosło go,

- slang,

- skrót myślowy,

- zdenerwowanie?

Nie masz większych problemów?:rolleyes:

Słyszałem, swoją drogą, że nawet do wrzodu na tyłku przyzwyczaić się można;)

Zakodowano siatkówkę kiedy nasi grają i u nas:evil: ale odblokują ( kto chciał oglądać już zapłacił ) ale Bronek łaskę zrobił i odkodował finał( sie obudził misiu).

Jeśli już to łaskę zrobił czołowy blokujący naszej drużyny - Solorz.

A pan prezydent jedyne co mógł zrobić w praworządnym kraju to grzecznie poprosić właściciela praw o to aby był mniej pazerny.

PS. Niemcy też wściekli się że po raz pierwszy od 44 lat nie mogli pokazać ludziom walki swoich siatkarzy o wejście do finału. Tylko że ich nagłówki były o zakazie emisji odkodowanej transmisji ( za którą to zapłacili) który to wymusiła Polska (i tak to Polsat stał się Polską)