EZS 27.08.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Chyba sobie żartujesz. 13.08.br No, z tego nie rozumiem mniej więcej połowy a jakbym była w temacie, to może nawet bym się domyśliła reszty? Dawniej nie rozumiałam NIC. Jest postęp! Nie można człowieka zniechęcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.08.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 A do jakich lekarzy skierowania jeszcze dostępne? PS. Musi tępy jestem, bo nadal nic nie rozumiem. Widzę słowa, nie widzę sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 A czy musi od razu być sens? Miałam dziś pacjentkę, która przyszła pogadać. Gada, gada, 45 minut. NIC o chorobach. I poszła! Dodam, że zapłaciła za to. Też nie ma sensu i w dodatku smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.08.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 To ma sens:lol2: Widać jej potrzeba było pogadać. Zapłaciła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.08.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 z tego co ja kumam, to NS ostatnio usilnie goni jakiegoś kreta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.08.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 A nieładnie.... obgadywać Wiem gdzie są drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 27.08.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) No, z tego nie rozumiem mniej więcej połowy a jakbym była w temacie, to może nawet bym się domyśliła reszty? Dawniej nie rozumiałam NIC. Jest postęp! Nie można człowieka zniechęcać Zniechęcić się nie da. Choćby nie wiem jak się starać. PS. Ciiii. Już wrócił. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Greengaz PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 28.08.2014 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 "Wszyscy tam latają do mnie(Parlament Europejski). Jestem najbardziej rozpoznawalnym posłem. Gdy się mówi o Hitlerze, kobietach i niepełnosprawnych, to człowiek od razu staje się sławny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.08.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 się wam an-, tego, dresy nie pomyliły? Coś jakby z psychiatryka... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?38337-Dochodz%C4%85-do-ko%C5%84ca/page545 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.09.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 (edytowane) Tak sie wydaje pieniadze podatnikow- placowka dyplomatyczna w zachodniej Europie zakupila sprzet elektroniczny, elektryczny- jak lampki na biurko itp. ktorych wtyczki nie pasuja do gniazdek elektrycznych w danym panstwie.Co pozostaje zrobic? Wydac troche wiecej pieniedzy na x przelaczkek umozliwiajacych podlaczenie do pradu.Polska to dziwny kraj... Edytowane 5 Września 2014 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.09.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Zniechęcić się nie da. Choćby nie wiem jak się starać. PS. Ciiii. Już wrócił. ... i się nakręca w "prywatnym", ”wzniosłym wątku" Edytowane 7 Września 2014 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.09.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Podejrzewam cel - 10 000 postów i tytuł "Rekordzista forum". Nawiasem mówiąc, bez niego byłoby nudno i sztampowo, a jest weselej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 20.09.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ... i się nakręca w "prywatnym", ”wzniosłym wątku" W "prywatnym" niech sobie pisze co ślina przyniesie. Można się tylko pośmiać. Tyle, że właśnie zabrał się za rozwalanie kolejnego wątku. Tym razem o stekach. @Elfir. Uważam, że niepotrzebnie moderowałaś wpisy NS wyzywające nowicjuszkę /4 posty/ od brakującego ogniwa w teorii Darwina. Dostał za swoje i tak powinno zostać. Ku pamięci @EZS. Wytłumacz proszę chociaż połowę. Szkoda...............Zaraz wróci..szkoda ale jak z kanarów wrócę to fotki wkleję.Ale szkoda ,że się znowu pojawia ciało .które powinno być odizolowane od społeczeństwa.Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.09.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 no, ktoś mu przeszkadza, ale nie ma jak go wykopać. Więc chyba będzie próbował przelicytować Sama jestem ciekawa, czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 20.09.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Mnie się nic nie udaje, nawet znając ciąg postów. Może inni sprobują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.09.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 do czasu kiedy Jego kulinarne eksperymenty nikomu nie zaszkodzą (zatruciem pokarmowym) na pewno nie będę ingerował niech każdy je co lubi - z gustami i smakami staram się nie dyskutować podoba mnie się jego zapał do doświadczeń w kuchni ... a że czasami różnie to wychodzi to już zupełnie inna sprawa "nakręca się" bo zapewne to człek nerwowy i wielokrotnie go "ponosi" używając wtedy jakiegoś niezrozumiałego "slangu" i skrótów myślowych proszę go zatem nie "denerwować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 20.09.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Czy nazwanie kogoś debilem, brakującym ogniwem w teorii Darwina /ograniczę się do ostatnich dwóch dni/ to:- nakręcenie się,- poniosło go,- slang,- skrót myślowy,- zdenerwowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.09.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Zakodowano siatkówkę kiedy nasi grają i u nas:evil: ale odblokują ( kto chciał oglądać już zapłacił ) ale Bronek łaskę zrobił i odkodował finał( sie obudził misiu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.09.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Czy nazwanie kogoś debilem, brakującym ogniwem w teorii Darwina /ograniczę się do ostatnich dwóch dni/ to: - nakręcenie się, - poniosło go, - slang, - skrót myślowy, - zdenerwowanie? Nie masz większych problemów? Słyszałem, swoją drogą, że nawet do wrzodu na tyłku przyzwyczaić się można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 21.09.2014 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Zakodowano siatkówkę kiedy nasi grają i u nas:evil: ale odblokują ( kto chciał oglądać już zapłacił ) ale Bronek łaskę zrobił i odkodował finał( sie obudził misiu). Jeśli już to łaskę zrobił czołowy blokujący naszej drużyny - Solorz. A pan prezydent jedyne co mógł zrobić w praworządnym kraju to grzecznie poprosić właściciela praw o to aby był mniej pazerny. PS. Niemcy też wściekli się że po raz pierwszy od 44 lat nie mogli pokazać ludziom walki swoich siatkarzy o wejście do finału. Tylko że ich nagłówki były o zakazie emisji odkodowanej transmisji ( za którą to zapłacili) który to wymusiła Polska (i tak to Polsat stał się Polską) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts