Nogus 10.07.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam. Chcielibyśmy kupić nową lodówkę, bo stara już się nie nadaje do chłodzenia i starszy wyglądem. Zależy nam jednak na niewychodzeniu poza pewien próg finansowy. Czy wśród tańszych lodówek można znaleźć takie, które będą solidnym sprzętem? Nie zależy nam niczym bajeranckim, na żadnych smartlodówkach Co byście mogli polecić, na co zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 11.07.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witam. Chcielibyśmy kupić nową lodówkę, bo stara już się nie nadaje do chłodzenia i starszy wyglądem. Zależy nam jednak na niewychodzeniu poza pewien próg finansowy. Czy wśród tańszych lodówek można znaleźć takie, które będą solidnym sprzętem? Nie zależy nam niczym bajeranckim, na żadnych smartlodówkach Co byście mogli polecić, na co zwrócić uwagę? Sprecyzuj jeszcze kilka detali takich jak: - wysokość - szerokość - kolor - budowa: jednodrzwiowa / górny zamrażalnik / dolny zamrażalnik Do 1500 można spokojnie kupić dobrą i solidną lodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 14.07.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ja mam lodówkę LG i mogę polecić choć cenowo wychodzi trochę poza Wasz budżet. Dobre lodówki ma też Whirlpool i tutaj pewnie coś w tej cenie znajdziecie. A na co zwrócić uwagę to chyba najbardziej na pojemność, czy ma no-frost (takiej lodówki nie trzeba rozmrażać), na klasę energetyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.07.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 to ja podciągnę w temacie tanich lodówek. Sama szukam coś o wysokości 150-170 cm, z zamrażalnikiem na dole, najlepiej aby zamrażalnik był co najmniej trzyszufladowy. W sumie bardziej zalezy mi na pojemnym zamrażalniku niż pojemnej lodówce. Na no-frost mi nie zależy. Znalazłam Amica FK 268.3 AA i nieco mniejsza FK 265.3 SAA Opinie w necie na temat Amica są co najmniej skrajne, stad nie wiem czy są wiarygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 18.07.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Elfir, osobiście mam bardzo dobre zdanie o lodówkach Gorenje.Moja służyła mi 8 lat, oddałam sąsiadce i wciaż (2 lata będą) dziala bez awarii.W rodzinie mam jeszcze jedną, która ma 8 lat i też bezproblemowa.To były modele za ok 1200 zł. Przykladowe niedrogie:http://www.megamedia.pl/chlodziarko-zamrazarka-gorenje-rk-6191-aw.php?off=3http://www.megamedia.pl/chlodziarko-zamrazarka-gorenje-rc-4181-aw.php?off=2 O lodówkach (i kuchniach gazowych) Amici też mama dobrte zdanie. więc jesli Ci pasują to chyba warta zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 18.07.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 e to w zwykłym mediamarkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.07.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 te gorenje mają niższa klasę A i tylko dwie szuflady zamrażalnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.07.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Zamówiłam tę Amicę FK 268.3 AA, zoabzcymy jak się będzie sprawować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanek33 24.07.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Lodówki firmy amica są niedrogie i spełniają swoją rolę jak należy. Do 1500zł bez problemu znajdziesz odpowiednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 29.07.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja mam lodówkę LG i mogę polecić choć cenowo wychodzi trochę poza Wasz budżet. Dobre lodówki ma też Whirlpool i tutaj pewnie coś w tej cenie znajdziecie. A na co zwrócić uwagę to chyba najbardziej na pojemność, czy ma no-frost (takiej lodówki nie trzeba rozmrażać), na klasę energetyczną Do 1500 zł też coś znajdzie od LG, zwłaszcza w sklepach internetowych, albo można na jakąś wyprzedaż poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 31.07.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Zdecydowanie kupuj przez internet, za 1500 będzie naprawdę porządna lodówka. Gorenje to w tym momencie całkiem niezła marka biorąc pod uwagę cena/jakość, ale spokojnie znajdziesz dobrą Amicę, Samsunga czy Beko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franciszko 04.08.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Beko bym nie polecał, słyszałem sporo złych opinii od znajomych, ale w tej cenie Amica jak najbardziej się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 02.09.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Przede wszystkim polecam jak najwyższą klasę energooszczędności a dalej funkcję no frost do odwilgacania powietrza w środku. Wtedy nie trzeba się babrać z lodem co jakiś czas. Wysoka klasa energetyczna to oszczędność energii i pieniędzy, a dodatkowo taka lodówka powinna ciszej chodzić niż inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts