PliP 01.04.2015 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Zdjęcie ze statywu, przesłona w okolicach 9, ISO 100 - w trybie manualnym pewno trzeba będzie naświetlać z 10 - 20 sekund, ale powinno wystarczyć do takiej realizacji.... Podane parametry to wystarczą aby zrobić zdjęcie np kwiatka na półce. Zrobić zdjęcie dużej mapy na ścianie przy przysłonie 9 będzie dość ciężko. Skrajne elementy wyjdą trochę mało ostre. Ewentualnie, że będzie miejsce aby się oddalić od mapy i zrobić na mniejszym kącie, bo szeroki to rozwali całość :/ Jednak problem już rozwiązany mapa kupiona i wisi na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ernstx2 12.01.2017 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Tu coś podobnego co szukasz jest: [spam] może warto zapytać czy nie robią w większym rozmiarze? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Elfir niewiarygodny link z powodu krótkiego stażu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
achimurl 12.01.2017 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Jest dużo firm oferujących fototapety, najlepiej zgłosić się do którejś z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 12.01.2017 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Już taka mapę oprawioną w aluminiowa ramę kupiłem w firmie "Gąsiorowski-Mapy". Mapa gotowa oprawiona w rozmiarze około 2,5x1,5m przyjechała bardzo dobrze zabezpieczona kurierem. Jej jedyny minus to cena. Wysoka cena. Ale cóż chciałem to mam i jestem z niej bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 13.01.2017 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Temat już trochę nieaktualny, ale może komuś się przyda. Do pokoju dzieci coś takiego mi się spodobało: http://www.naklejkolandia.pl/k11,naklejki-scienne-i-szablony-malarskie-samoprzylepne-mapa-swiata.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania333 12.05.2017 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Już taka mapę oprawioną w aluminiowa ramę kupiłem w firmie "Gąsiorowski-Mapy". Mapa gotowa oprawiona w rozmiarze około 2,5x1,5m przyjechała bardzo dobrze zabezpieczona kurierem. Jej jedyny minus to cena. Wysoka cena. Ale cóż chciałem to mam i jestem z niej bardzo zadowolony Możesz umieścić zdjęcie tej mapy, jestem ciekawa jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra43 06.02.2018 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 (edytowane) myślę, że zdjęcie to wcale nie jest dobry pomysł, ja bym postawiła na fototapete ale w bardzo dobrej jakości i w sklepach gdzie dostepne są duże rozmiary, zobacz na stronie maja fototapety w jakości Full HD, tam też masz oddzielna podkategorie z mapami świata może znajdziesz jakołs fototapete pasujacą dla ciebie Edytowane 6 Lutego 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.08.2020 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Musi byc dobre zdjęcie, będzie duuży plik i trochę zabawy. Za darmo nic. Zamawiasz , kleisz samodzielnie. Szukałem ładnej panoramy konkretnych gór, znalazłem zdjęcie , telefon do autora i krótka rozmowa. Wysłał stronę z dużym plikiem , link wysłałem do drukarni i podałem wymiary (~~ponad 3 na 1,5m) oraz wykończenie (powlekane) . Dostałem rulon, założyłem na listwe z rolkami aby pionowo prowadzić, moja piękniejsza połowa rozwijała na posmarowaną ścianę, ja głaskałem (poziom wyrysowany, szeroki wałek, rękawiczki czyste) i w kwadrans gotowe. Ale pół dnia przygotowań. Koszt około 600 plus klej, rękawiczki, wałek, listwa moja, rolki trofiejne. Za taki bajer nawet 1000 bym dał. Mapa to ekstra zdjęcie plus twoje wymagania żeby opisy polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolt 07.09.2020 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 A może by znaleźć kogoś, kto by namalował taką mapę na ścianie? Myślę, że na pewno by wyglądała oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 07.09.2020 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Ręcznie malowana mapa na pewno będzie droższa od wypasionej fototapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts