ada69634 21.07.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) Witam. Chcialabym prosic o pomoc w umeblowaniu mieszkania i jego podzieleniu. Na obrazku pod numerem 1 znajduje sie pomieszczenie o wymiarach a=550cm b= 530cm, chcialabym go tak podzielic zeby byl przedpokoj salon i sypialnia. Ale nie mam zadnych pomyslow, a przede wszystkim nie mam takiej wyobrazni:) W pomieszczeniu 2 ktorego kazda sciana ma inna dlugosc chcialam zrobic pokoj dziecka,kotlownie na koncie sciany c i d oraz waski korytarzyk ktory bedzie prowadzil do pomieszceznia nr 3. wymiary 2 pomieszczenia c= 436 cm f=355 e=484 cm d=335 cm. W pomieszczeniu nr 3 chce zrobic lazienke i kuchnie,bo tylko tam jest taka mozliwosc. Mieszkanie jest do kapitalnego remontu,biore pod uwage to ze moge zamurowac ktores okno w pomieszczeniu nr. 1. Prosze was pomozcie:) moze inni maja wiecej wyobrazni i to cos do projektowania wnetrz. Z gory dziekuje za pomoc i wszystkie pomysly:) bede wam bardzo wdzieczna Ada:) Edytowane 21 Lipca 2014 przez ada69634 zdjecie nie widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.07.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Narysuj wszystko normalnie nawet na zwykłej kartce bo trudno się połapać,zaznacz piony,wysokość okien i dokładne wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada69634 22.07.2014 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Narysuj wszystko normalnie nawet na zwykłej kartce bo trudno się połapać,zaznacz piony,wysokość okien i dokładne wymiary Witam. dziekuje za odpowiedz:) staralam sie jak moglam zeby to narysowac:) mam nadzieje ze wszystko jest czytelne...nie jestem dobra w rysowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.07.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 a gdzie są piony wnetylacyjne, wod-kan?Gdzie jest system grzewczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts