Przemek Kardyś 30.11.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 niestety bardzo słabo się palą Wpadnij do mnie. Pojedziemy na Ukrainę po tanią wachę, wódkę i szlugi i będziesz miał wycieczkę za darmo. Walisz do Goleniowa, potem S3 do Legnicy (gdzieś tak do Nowej Soli jest ekstra, a potem normalsem kawałek), potem A4 do Dębicy 5h, a na koniec 25 minut do mnie na pokój. Zrobimy jakiegoś wora, a rano zobaczysz kawałek prawdziwego świata, objedziemy Korczową i Lwów, zadzwonisz po urlop i zostaniesz zwiedzać Bieszczady w zimie na kozaka. Przygoda. Albo siedź se tam nad zimnym morzem i rozkręcaj skręty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 30.11.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Albo siedź se tam nad zimnym morzem i rozkręcaj skręty. Niezły wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 30.11.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Sebcio to kawaler więc ostrożnie Przemek - Jego żona i dzieci nie zatrzymają haha.Za kawalera siedziałbym teraz w samochodzie i automapę ustawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 30.11.2016 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Wpadnij do mnie. Pojedziemy na Ukrainę po tanią wachę, wódkę i szlugi i będziesz miał wycieczkę za darmo. Walisz do Goleniowa, potem S3 do Legnicy (gdzieś tak do Nowej Soli jest ekstra, a potem normalsem kawałek), potem A4 do Dębicy 5h, a na koniec 25 minut do mnie na pokój. Zrobimy jakiegoś wora, a rano zobaczysz kawałek prawdziwego świata, objedziemy Korczową i Lwów, zadzwonisz po urlop i zostaniesz zwiedzać Bieszczady w zimie na kozaka. Przygoda. Albo siedź se tam nad zimnym morzem i rozkręcaj skręty. Panie, nie kuś bo już sprawdziłem że do Ciebie to mam prawie 800km !! toż to cała Polska prawie ale obczaiłem też że za 365zł moge polecieć samolotem w obie strony co liczac wachę i autostrady wyjdzie taniej, no i 2h lotu i czekanie 3h na przesiadke w stolicy. Latanie samolotem nie jest takie głupie bo przez takie 3h w warszawie można sobie niezłą imprezę zrobić ;D w koncu samochodem jechać nie bedę Sebcio to kawaler więc ostrożnie Przemek - Jego żona i dzieci nie zatrzymają haha. Za kawalera siedziałbym teraz w samochodzie i automapę ustawiał. nie taki kawaler jakim go malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob_budownik 30.11.2016 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 01.12.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Jak na Warszawkę polecisz weź tam po mnie zawiń po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_arek_ 01.12.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 sebcio jak już uporam się z wynalezieniem jakiegoś sensownego posadowienia mojej hacjendy na tym moim bagienku, to chciałbym sie wprosić do ciebie po jakieś porady praktyczno/techniczne, i zobaczyć twoje mieszkanko... Pewnie po wybudowaniu człowiek ma całkiem inne spojrzenie na sytuację i wie co można by zrobić inaczej/lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 01.12.2016 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Jak na Warszawkę polecisz weź tam po mnie zawiń po drodze spoko, jak bede leciał to powiem pilotowi żeby po Ciebie podskoczył po drodze ;] sebcio jak już uporam się z wynalezieniem jakiegoś sensownego posadowienia mojej hacjendy na tym moim bagienku, to chciałbym sie wprosić do ciebie po jakieś porady praktyczno/techniczne, i zobaczyć twoje mieszkanko... Pewnie po wybudowaniu człowiek ma całkiem inne spojrzenie na sytuację i wie co można by zrobić inaczej/lepiej. nie ma problemu, zapraszam. Pisz w razie czego na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 01.12.2016 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 ... poniósł mnie melanż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 02.12.2016 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 ... poniósł mnie melanż. tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 02.12.2016 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 My tu gadu gadu a to poważny dziennik budowy a nie ławka pod sklepem Więc jak mi się chce, w przerwach pomiędzy opierdalaniem się a pracą wstawiam drzwi, w sumie zostały mi już tylko 2 szt. Wychodzi że wstawiam jedną sztukę tygodniowo mam już drzwi do łazienki i jednej sypialni więc więcej mi nie potrzeba Na zdjęciu widać jak je obklejam taśmą, mam już nauczkę bo pianka wylazła mi na jedną ścianę i szybko ją starłem i poprawiłem czyścikiem pod wpływem chwili i trochę farbe mi zmixowało - dobrze że to najmniejszy możliwy kawałek więc do malowania. Obklejenie to 2 min roboty i spokój. W tle widać też zabudowę wiatrołapu która zmontowałem razem z Januszem który robił mi kuchnię, nie za bardzo jest jak zrobić tam zdjęcie bo wąsko, jak kiedyś dorwe jakiś obiektyw szerokokątny to zrobię lepsza fotkę. http://files.tinypic.pl/i/00846/d8ldf9o8a0ph.jpg Mam też pytanie, dzisiaj wrzuciłem resztę wełny na górę ale wczoraj mega wiało i nawet padało od dołu więc wełna mimo owinięcia folą z fabryki trochę zmokła jak na zdjęciu. Mam ją rozwinąć czy wyschnie sama? Szkodzi to coś? Może zacznę ją układać przed świętami ale nie jestem pewien. http://files.tinypic.pl/i/00846/cruxbj1d6o5f.jpg pozdrawiam czytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 02.12.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Wyschnie jak rozwiniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 02.12.2016 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Serio Seba, do dupy trochę, że to taki hektar. Z Belgii za te 8-9 godzin mógłbyś do Włoch albo Szwecji dojechać, mijając 4 granice. Pewnie im się nie chciało dokumentów pokazywać, więc sobie unię zrobili. Fajny ten wiatrołap i nawet drzwi do chłodni nieźle wyszły. Mam podobny, też bez okna i mi nieco mi szpetny się wydaje, ale widzę jest potencjał. Ławka pod sklepem... Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Przemek Kardyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 02.12.2016 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Widzę że aktywność na forum wieczorową pora się wzmogła tu jeszcze jedna fotka żeby nie było że tylko mówię że drzwi mam a nie mam http://files.tinypic.pl/i/00846/ix6fehc9tswz.jpg UPDATE: klamki kupiłem w leroy na promocji za jakieś 18zł + odpowiednie szyldy i za wszystko wszystko wyszło mnie 250 zł - drogo? nie sądzę, niektórzy kupują za tyle klamki do jednych drzwi!!! chore.... Mi tam moje się podobją, wazne że nie kwadratowe i nie uderzam się w nie co kazdą wycieczkę korytarzem Edytowane 2 Grudnia 2016 przez sebcioc55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 02.12.2016 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Serio Seba, do dupy trochę, że to taki hektar. Z Belgii za te 8-9 godzin mógłbyś do Włoch albo Szwecji dojechać, mijając 4 granice. Pewnie im się nie chciało dokumentów pokazywać, więc sobie unię zrobili. Fajny ten wiatrołap i nawet drzwi do chłodni nieźle wyszły. Mam podobny, też bez okna i mi nieco mi szpetny się wydaje, ale widzę jest potencjał. Ławka pod sklepem... No drzwi wejściowe kiedyś dorobią się dodatkowej ościeżnicy od wewnątrz, ale to jak będę miał wiecej kasy bo sam tego ładnie nie zrobię i nie mam takich narzędzi wiec muszę zlecić stolarzowi. Żeby te drzwi do chłodni jakoś wyglądały BTW: do ławki nic nie mam, dobrze jak przy sklepie jest ochrona od rana do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 02.12.2016 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Ranczo oglądał Sebcio i mu sie melanż przypomniał.Sebcio jakiegoś mikołaja juz zapodaj na te "drzwi do chłodni"Jakoś dopóki Przemek nie wspomniał to nawet mi sie w oczy nie rzuciły więc są ok. Jaką głęboką masz tę zabudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 02.12.2016 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Ranczo oglądał Sebcio i mu sie melanż przypomniał. Sebcio jakiegoś mikołaja juz zapodaj na te "drzwi do chłodni" Jakoś dopóki Przemek nie wspomniał to nawet mi sie w oczy nie rzuciły więc są ok. Jaką głęboką masz tę zabudowę. 35 cm - to max co się dało rozsądnie zrobić. Teraz to w ogóle bym nie robił ściany pomiędzy wiatrołapem, a salonem tylko po prostu zrobił szafę, a tył szafy byłby ścianą salonu. Taniej, ładniej, szybciej i głębsza zabudowa Ławka mi się skojarzyła bo piwerka sobie popijam przy weekendzie, a na ławce zawsze jakoś lepiej smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 02.12.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Domo+ se zapodaj. Cudotwórcy lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebcioc55 02.12.2016 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 nie mam telewizji idę strzelić pianą w drzwi na dobranoc i spać pozdro dla wytrwałych czytajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 02.12.2016 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Obiecanki - cacanki, widzę że jeszcze od komputera się nie oderwałeś Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts