majkot 24.07.2014 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Nadal szukam małego domku i wpadł mi w oko ten.http://www.tooba.pl/projekt-domu-Hania/a,s_pd,idp,13430.html Proszę o uwagi .A może ktoś się już pokusił na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 26.07.2014 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ze względu na mały metraż chcielibyśmy optycznie powiększyć dom Myślimy o likwidacji stropu w salonie i kuchni .Czy to wiąże się ze zmianą projektu więźby?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Ten dom ma ogromny salon i niewielka ingerencja pozwoliłaby stworzyć sensowniejszą kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 21.01.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Zdecydowaliśmy się na budowę domku według tego projektu.Zmieniamy tylko całkowicie wygląd zewnętrzny. Bryła w kształcie stodoły, wyjście na taras od strony jadalni.Oczywiście będzie to projekt indywidualny.Zmiany .Pustka nad salonem i kuchnią,zmniejszenie kotłowni i postawienie od strony kuchni wysokiej zabudowy, Ze względu na to ,że gotować się będzie na wyspie nie wiem jak zamontować okap-wyspowy odpada.Dom ogrzewany ma być pompą ciepła. W salonie między oknami nowoczesna koza.Brak kominów.Jakie ewentualnie moglibyśmy wprowadzić zmiany by poprawić komfort użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stiv32 13.05.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Trochę późno - ale ja wybudowałem dom według tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts