Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

jak w tytule. Korzystałam z pomocy projektantki natomiast ta nie przyszła na umówione spotkanie i nie odb telefonów. Ze względu na fakt iż mam czas do końca tygodnia a znaleźc projektantkę tak szybko nie jest latwo prosze o pomoc.

Mam do zmiany salon jadalnie i korutarz.

Bez zmian pozostaja tylko panele i sofa ktora może przybrac dowolny kolor i materiał (obecnie reklamowana i mogą mi znią zrobi co chce).

Myślę o zmianie wnetrza na kolor biały. Sofa moze szara. pulka pod tv w postaci komody bialej wysokiej. Na korytarzu wchodzac do mieszkania po lewej stronie szfa po prawej siedizsko i pawlacz u gory. w przejsciu do saklonu wiszaca komoda 40cm zeby nie zabierala miejsca zbyt duzo plus obrazy i lmpa na komodzie. Pomoze mi ktoś coś stworzyc?

Bede bardzo wdzieczna

IMG_8820.JPG

IMG_8845.JPG

IMG_8843.jpg

sloneczne_typ_5.jpg

2012-11-12 13.36.08.jpg

https://forum.murator.pl/topic/192197-wystawiona-przez-projektantk%C4%99-pomoc-przy-salonie-jadalni-i-korytarzu/

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Elfir dzięki za propozycję. Myślisz żeby na ścianę od kuchni rzucić tv? Tylko ta ściankę musiałabym przedłużyć nie? Wtedy od strony kuchni może być dziwnie bo mebli nie będzie...

nie jestem pewna tego siedziska. Zrobi się ciasno.

Lepiej daj ławkę na ścianie kuchni (lub fotele kinowe).

Salon:

myślę nad bielą i szarością:

-na środku dyży dywan shaggy szary.

- stolik kawowy bialy ,

- polka pod tv biala,

-sciany biale,

- jedna sciana za sofą może z plyt betonowych (ewent szara z obrazami czy polka i obrazami)

- może fotel (nie ten co dotychczas tylko bialy lub szary w stylu egg)

?? kolor sofy jaki?? Nie mam pojęcia. mogę mieć skore modyfikowana - ccialam kolor szary ale jest niedostępny, może bialy w skorze modyfikowanej? tylko jak będzie się sprawowal ( czy go doczyszcze?)

- na sofie polozone skory owcze i poduchy

co myślicie?

dodam, że kuchnia jest w kolorze NUDE z szarymi i czarnym elementami jak na zdjprojekt.jpg

Fotele kinowe odpadają bo strasznie mi się cholerstwo nie podoba :p na sciance od kuchni planuje powiesić komode waska jakies 40cm i na niejobrazy i lampe. mam dużo gadzetow i musze gdzies to pomiescic

tapeta:

http://pieknetapety.pl/img/products/16/90/2/1.jpg

W nią wtopi się ciemny telewizor

Albo też kratka:

http://www.decoratorium.pl/wp-content/uploads/2011/06/kratka.jpg

Siedzisko w korytarzu może być tapicerowane w pepitkę

Edytowane przez Elfir

Dobra jeszcze raz ;)

Korytarz.

Będzie cały biały. Szafa po prawej będzie biała, kolor ścian biały. Myślę czy po lewej stronie drzwi nie dać małej półki z pudelkami na buty a nad nią kawałek ściany z tablica do pisania kreda.

images (1).jpg